Szerző: Woofer on 2008.12.12. 21:11

Van egy új szokásom azt hiszem. Részeg telefonhívások és sms-ek. Eddig azt hittem egyszeri jelenség volt a dolog, de tegnap megismétlődött. Az alkohol előhoz belőlem egy őszintébb verziót, és úgy érzem muszáj megosztanom másokkal is az aktuális érzéseimet, amiket eddig megszokott módon egy rutinos mozdulattal temettem magamba.

Ez nem feltétlenül jó tulajdonság, a vonal másik végén lévő számára legalábbis. Viszont mindenképp bíztató, hogy olyan személyek léptek az életembe akikkel őszinte lehetek. Visszagondolva most úgy érzem, az elmúlt pár évben mintha egy hangszigetelt búra alatt éltem volna.

Oxnak még mindig nem szóltam arról hogy Pestre költözöm. Biztos találkozni akar majd, és biztos én is akarni fogom. Mégis mi tart vissza akkor? Jó lenne legalább néha érteni saját magamat.

Közben ma rájöttem mennyire bejön Ezekiel Jackson. Fantasztikusan jó segge van, jó hogy végre birkózni is engedik.

3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr49819680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique42 2008.12.14. 00:29:43

csak nem elmondtad valakinek a "kis titkod" bravó. :)

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2008.12.14. 09:36:45

Van pár személy aki tudja. Számszerint hárman. Msn pajtások mind. Egy kivételével, vele azért több is történt. Néha beszélünk telefonon is, megvan a számuk.
Szóval őket már eleve a "meleg világon" keresztül ismertem meg, egyértelmű, hogy nem titkolózok előttük. Egyéb ismerősömnek még nem mondtam el, bár tegnap a kocsiban majdnem kiszaladt a számon. A tesóm a barátai zűrös nőügyeiről mesélt, én meg valahogy késztetést éreztem hogy elmondjam neki, hogy velem mi van.
Nem tettem végül.

magnifique42 2008.12.14. 19:39:41

ami késik, nem múlik! tapasztalat.
süti beállítások módosítása