Találkozó

Szerző: Woofer on 2008.08.19. 17:33

Találkoztam egy férfivel msn chat-en. Elég szimpatikus volt a társkereső lapja alapján. Nálam idősebb, szőrös és izmos. Meglepett, hogy bejöttem neki a kamerán keresztül, és az is meglepett mennyire közvetlen volt. Bár a korábbi külföldi chatpartnerem is közvetlen volt, de ott azért a távolság adott egy biztonságérzetet.

Itt kivert a víz, mikor találkozóra hívott.

Félek tőle, ugyanakkor akarom is nagyon. Kicsit arra az érzésre emlékeztet, amikor először elém tartották a füves cigit. Mindenkit érdekel milyen, de mindenki hallotta a rémtörténeteket is. Na így vagyok én a férfiszexxel. Felnőtt vagyok, és meghoztam a döntésem. Remélem jól teszem.

A füves cigire annak idején nem szoktam rá. Kipróbáltam, megvolt kész... Nem is szívtam életemben eddig talán kettőnél többször sem. Hát most mást fogok szívni... meglátjuk rászokom-e.

Áldom azért az internetet. Egy beszélgetés, még ha csak kemrán keresztül történik is, azért sokat elárul. Nem egy zsákbamacskába megy bele az ember. Nem tudom hogy zajlott mindez az internet kora előtt, de nem lehetett könnyű.

Vele hosszan beszélgettünk, és egy jó fej embernek ismertem meg. Közvetlen, tudja mit akar, és tapasztalt. Oké, a tapasztalt jelző megint csak lehet ijesztő is...

Nem vagyok valami híresen jó emberismerő, de azt hiszem bízhatok benne.

Persze azon is parázok, hogy le ne bukjak. Számbavettem milyen ismerősökkel futhatok össze a városban, míg vele vagyok. Kitaláltam mit mondok majd, hogy ki ő. Mondjuk a nagybátyám, aki látogatóban van. Amilyen peches vagyok biztos belebotlok majd valakibe, aki ismer.

És utána mi lesz? Ha megtörténik a dolog, és jó... Na ebbe egyszerűen nem tudok most belegondolni. Túl sok minden kering a fejemben.

2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr21623407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique 2008.08.20. 18:06:41

hehe, ismerős a dilemma. nekem nem volt sok időm gondolkodni ezen, mert a tal megbeszélése és a találkozó között 12 óra se telt el, és ebből 6ot kb aludtam.. ha ennyire parázol (mint ahogy az én is tettem) találkozzatok olyan helyen, ahol szinte tuti, hogy nem fogsz - ha móricznál laksz (ha beletrafáltam az véletlen, bocsi :), akkor találkozzatok az árkádban az alexandra bejáratánál, vagy a duna plázában a mozinál. Na ott tuti nem fogsz. vagy még jobb, ha valahol a természetben, ahol nemhogy ismerős, de egy lélek sincs...

ne stresszelj, ne gyráts teóriákat, mert úgyis dugába dől az összes, amikor túl vagy rajta.. legalábbis velem így történt :)
aztán minden mocskos részlet érdekel, ha nem itt, akkor e-mialben küldd el lécci!

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2008.08.20. 22:52:19

6-ot átaludtál? Akkor te nem stresszeltél igazán. Én alig tudtam aludni a beszélgetés után...
Elmondok majd mindent, ne aggódj ;)
süti beállítások módosítása