Görög isten

Szerző: Woofer on 2008.08.22. 10:47

Hivatalosan elvesztettem a meleg-szűzességem.

Fantasztikus volt!

Régebben olvastam egy amerikai pasas fotóblogjában, hogy 17 éves volt, amikor először együtt volt egy férfival, aki nős volt, és negyvenakárhány éves. Ez ugyebár teljesen illegális odaát, de itthon is. Ő viszont annyi szeretettel mesélt a férfiról, hogy milyen türelmes, és figyelmes volt, mennyire óvatos és mennyit tanított neki. Emlékszem, arra gondoltam amikor olvastam, hogy mennyire szerencsés...

Na én is hasonlót éltem át Vele. Bár köztünk nincs ekkora korkülönbség, de ő mint tapasztalt öreg róka végtelenül figyelmesen bánt velem. Többször hangsúlyozta, hogy tudja milyen sokat számít az első élmény, és hogy átérzi a felelősségét. Nagyon hálás vagyok neki azért, amit tett.

Valahol olvastam, hogy az ókori Rómában... vagy a görögöknél (?) szokás volt, hogy a fiatal fiúkat elvitték egy bizonyos kor betöltése után egy érett nőhöz, aki bevezette őket a szex rejtelmeibe. Mint egy tanárnő. Ma biztos MILF-nek hívnák az ilyet :)

Ha belegondolok ez egy hasznos tudás. Nagyon béna voltam, mikor először nővel voltam, és biztos vagyok benne, hogy most is nagyon béna lennék. Egy férfivel teljesen más. Nem éreztem azt, hogy egy olyan hangszeren kell játszanom, ami még sosem volt a kezemben. Minden annyira természetes volt, annyira ösztönös.

Persze mindehhez az is hozzájárul, hogy fizikailag ő a legvadabb álmaim megtestesülése volt. Sokkal jobban nézett ki, mint kamerán keresztül képzeltem. Tehát duplán voltam szerencsés, mert egy nagyszerű, türelmes ember vezetett be a szexbe, és mert mindezt egy görög istennel élhettem át.

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr36627355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique 2008.08.24. 04:05:42

gratula!
megkaptam a leveled, el is olvastam, de most kissé fáradt vagyok, hogy reagálhjak, megeszem mihamarabb!
ja,és azért ide is írhatnál egy-két részletet, mert arra gerjednek az olvasók! :)
süti beállítások módosítása