Pörgés

Szerző: Woofer on 2008.08.29. 14:56

Kicsit felpörgött körülöttem minden. Pár nap barátokkal, a szokásos "Többet kéne csajoznod!" szövegek hallgatása... Fura módon most, hogy már tudom pontosan mit akarok, ezek a beszélgetések nem is feszélyeznek annyira. Kedvesen mosolygok, és hárítom a labdákat. Profi leszek lassan...

A 2. menet is közeleg hamarosan. Sajnálom, hogy az első körről olyan szűkszavúan számoltam csak be... a későbbiekről szerintem részletesebben is tudósítok majd, csak hát az első mégiscsak az első... :)

Most azonban egy új játékos is lassan a ringbe lép. Egy texasi fickó, aki hozzánk látogat, és megkeresett, hogy találkozhatnánk. Egy igazi izomkolosszus, de gondolom mindenki ismeri a mondást, hogy "Everything is bigger in Texas." Szóval Tex-el mindenképp találkozni fogok, hogy onnan tovább az majd elválik. Megint csak meglepett, hogy egy musclebear érdeklődik irántam... Nem tudom miért, de eddig úgy hittem ők a similis simili gaudet elvet követik, azaz csak hasonszőrűekkel állnak szóba. Örülök, hogy ez a teória megdőlni látszik.

Nemrég arról faggatott hová lehet érdemes lemennie Pesten. Bárok, edzőtermek, ilyesmi. Én nem vagyok igazán ismerős a pesti gay scene-ben, szóval ha valaki tud segíteni, bátran írjon! Addig azért majd informálódom még.

Kicsit úgy érzem sok ez most egyszerre. Még csak most kóstoltam bele a jóba, és máris a nyakambaszakad egy újabb lehetőség. Jelen pillanatban azt vallom, hogy ÉLNI KELL VELE!

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr63639565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique 2008.08.29. 22:41:04

hát élj vele! :) a labdákat meg eleinte hárítod, majd ha igazi barátaidról van szó, akkkor úgyis el fogod mondani, hogy mi az ábra.
hajrá texas :)
süti beállítások módosítása