Hosszú sörény

Szerző: Woofer on 2008.09.19. 14:49

Limitált tapasztalataim mellett eddig azt szűrtem le, hogy a legtöbb meleg férfi nem szereti a hosszú hajú férfiakat. Érdekes, mert pl az apám szűklátókörű felfogása szerint a hosszú hajú férfiak mind buzik. Van itt egy kis ellentmondás.

Szerintem egy hosszú hajú férfi is lehet nagyon férfias. Számomra különösen vonzó tud lenni. Imádom a vad, motoros típusokat, hosszú hajjal, bőrkabáttal. Nem sok kedvenc heteró pornó sztárom van, mert eléggé unom már ezeket a filmeket. Fullközeli a behatolásról fél órán keresztül, közben pedig sokszor még a férfi arcát sem mutatják az egész jelenet alatt egyszer sem. Azonban ha mégis heteró filmet nézek, akkor Reno filmjeit preferálom.

Imádom ezt a fickót. Megfelelően érett az én ízlésemnek, elépesztően szépen kidolgozott, szálkás teste van. Azok a barna szemek... és az a fehér fogsor... teljesen megigéz. Régen nem viselt szakállat, de szerintem sokat dob az arcán. Nekem tetszik. Egyébként is nagy rajongója vagyok az arcszőrzetnek. A legjelentéktelenebb férfi arcán is nagyon sokat tud javítani egy szép szakáll vagy bajusz....

Egyetlen bajom vele, hogy borotválja a testszőrzetét. :)

Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről. Mármint nem konkrétan Reno-ról, hanem a hosszú hajú férfiakról. Vajon a melegek nagyrészének tényleg nem jön be? Vagy nincs is annál jobb, mint egy állatiasat szeretkezni egy oroszlánysörényű ösztönlénnyel?

Címkék: férfi haj hosszú reno
5 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr89671432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique 2008.09.20. 16:26:31

lányoknál nem szeretem a rövid hajat, fiúknál meg a tüsi a nyerő. bár mindkettő fejforma kérdése, de nem sok rövidhajú csaj jött be eddig. Hosszúhajú pasi meg egyáltalán nem. :)

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2008.09.21. 22:00:35

Ezekszerint tényleg csak nekem van halál egyedi ízélsem :)

LeGars · http://melegleles.blog.hu 2008.09.30. 00:26:14

Ó nem, nem vagy egyedül, én is nagyon bírom a hosszú hajat... ha ez megnyugtat... ez a fickó tényleg baromi sármos!!!

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2008.09.30. 08:54:41

bizony Pan, én is bírom a hosszú hajú srácokat, de sajnos olyanok mint a fehér holló. melegben meg még nem is nagyon láttam, ha meg igen, akkor az baromi nőies volt, nem ilyen mint ez a fickó a képen.

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2008.09.30. 10:00:13

Wow, megnyugtatttatok fiúk... mégsem vagyok valami holdalkó, aki véletlenül a Földre csöppent.
Ha jobban belegondolok, én sem ismerek egy hosszú hajú meleget sem, pedig aztán odafigyelek a meleg médiára. Heteró pornósztárok közt akad pár, abból összesen ketten jönnek be, Reno (a képen) és Colt Steele, aki régebbi motoros, és sehol sem találok képet róla. A régi adatbázisom pedig másik gépen van, de ha hozzájutok töltök majd fel képet róla is.
süti beállítások módosítása