Szürke napok

Szerző: Woofer on 2008.09.27. 19:23

 

Lehet hogy az idő miatt van. Azaz biztos hogy az idő miatt van... Útálom ezeket a szürke napokat. Nagyon erősen hatni tud a közérzetemre. Lehet hogy emiatt is van, hogy kicsit beszűkültek az emberi kapcsolataim mostanában.

Ox-szal, az első férfival az életemben azóta nem találkoztam. Terveztünk pár találkozót, de valami miatt nem tudtuk összehozni, és mostanában meg eléggé eltünt az online éterből is. Összejöttek a dolgai, mondja, majd keres. Ez teljesen rendben van nálam.

Van egy másik férfi is, akit szintén vele egyidőben ismertem meg. Személyesen még nem találkoztunk, de szinte majdnem minden nap beszélünk msn-en. Jó érzés vele beszélgetni, bár sokféle téma felmerül, és igazából bármelyik barátommal dumálhatnék ilyenekről, viszont jó tudni, hogy előtte teljesen őszinte lehetek. Nem kell elferdítenem a dolgokat. Nem tudom milyen lenne élőben találkozni vele. Szimpatikus és rendes fickó, eléggé összebarátkoztunk már. Talán túlságosan is. Úgy tekintek rá, mint egy haverra, és szerintem ő sem vár többet ettől a kapcsolattól.

Aztán ott van mr. Texas. Vasárnap érkezik, tegnap lenyomtunk egy hosszabb beszélgetést. Intelligens ember. Láttam pár fotót róla és feltünt a jeggyűrűje. Rákérdeztem és férjnél van. Biztosított felőle hogy a férjének semmi kifogása az ellen, ha ő kicsit levezeti a feszültségét az üzelti utakon más férfiakkal. Nem tudom mennyi igaz ebből, de nem is érdekel. Fizikailag még Ox-on is simán túltesz. Legvadabb álmaim megtestesítője. Részletesen kibeszéltük ki mit szeret az ágyban, és nem hiszem, hogy bármi probléma merülhetne fel köztünk. Igazából alig várom, hogy találkozzunk!

Hát így telnek a szürke szeptemberi napok. Valahogy úgy érzem változások előtt állok. Mintha ez egy vihar előtti csend lenne.

Holnap lesz a Folsom Steet Fair. Ez egy "fetish event" San Fransiscoban, de javerészt melegek vesznek részt rajta, szóval olyan mint egy melegfelvonulás. Pár éve figyeltem fel rá, minden évben szeptember vége felé tartják. Érdemes rákeresni a fotókra, mert -számomra legalábbis- nagyon sok szép férfi látható ilyenkor.

Itt található egy képgyűjtemény: http://www.sfcarl.com/

Kicsit régen frissült, de azért érdekes lehet a téma kedvelői számára. Vigyázat explicit tartalom lehet, erősen NSFW!

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr36684788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása