Karma

Szerző: Woofer on 2008.10.03. 00:37

Szóval emlékeztek, hogy úgy volt, hogy lehet hogy találkozom Tex-szel pénteken?

Nos a hétfői akció óta nem volt online. Egy e-mail-t küldtem neki, illetve még egyet ma reggel, hogy mi lesz akkor a holnapi nappal, plussz egy sms-t még korábban. Nem válaszolt.

Aztán ma edzés után még írtam neki egy újabb sms-t. És most 10 preccel éjfél után gerjedni kezdett a hangfalam, miközben filmet néztem a számgépemen.

'Tííít-tíít.'-mondtam magamban bánatosan...

és

"TÍÍÍT-TÍÍT" TÉNYLEG SMS-em jött! Ő írt. Megírta, hogy 16 órázott az elmúlt napokban, fáradt, és a szekcióját átették holnap délelőttről délutánra. Utána pedig záróvacsora, szóval ez már nem fog összejönni. Igen, rossz hír, én mégis megkönnyebbültem, sőt örültem is. Lassan ugyanis azt kezdtem gondolni, hogy valami rosszat tettem, hogy mégsem jöttem be neki igazán... meg egy csomó egyéb hülyeséget is.

Örülök, hogy tisztázódott a dolog, és remélem tavasszal újra megkeres majd!

Hisztek a karmában? Én nem igazán... de ma egy barátommal cseteltem és erről a dologról. Meséltem neki, hogy mennyire megőrít ez, hogy hétfő óta nem kapok választ sem mail-re sem sms-re. Aztán belegondoltam, hogy én is ugyan ezt teszem. Átlag naponta 3x megkeresnek olyan emberek a társkeresőkön, akik abszolut nem jönnek be. És én nem reagálok a megkeresésekre, mert mit is írhatnék?

"Bocs, nem jössz be"?

Szerintem a második személy elküldene anyámba. Pedig mennyivel tisztább ez, mint nem reagálni semmit. Volt egy függőben lévő esetem is. Nem szoktam kép nélküliekkel kezdeni, de ez a pasas olyan szívhezszólóan írt, hogy megadtam neki az e-mail-emet. Megkaptam tőle a fél élettörténetét cserébe, meg egy képet is magáról. Hát... nemigazán jött be. És hogy kezeltem a szitut? Persze hogy nem reagáltam. A dolog vagy 2 hete húzódott már, és a mai csetelés közben azt gondoltam...

"In your face Karma!"

És megírtam neki egy választ, nagyvonalakban annyit, hogy "bocs, de nem". Erre nem sokkal később én is megkaptam a válaszomat.

Karma.

És milyen filmet néztem miközben az SMS jött? A Greek című sorozatot. Egész pontosan annál a résznél tartott, ahol Calvin coming out-ol. Ha Karma létezik, létezhet Sors is?

GREEK - Calvin OUT

Nézzétek meg a jelenetet! Nagyon szép coming out.

P.S. valaki elmondaná hogy tudok Youtube-ról embedd-elni videót ide? Ez a linkelés megoldás kicsit fapados.

 

Címkék: karma
4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr49693506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique42 2008.10.03. 19:08:47

1) jó az új dizájn! :)
2) én sem tudok embedelni, nekem is elmondhatná valaki, mit baszok el rendszeresen!
3) igenis mondd meg neki, hogy nem jössz be, mert így tisztességes. főleg, ha nem csak "egy puszit küld, h bejössz neki, hanem ír is valami kedveset.

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2008.10.03. 19:35:28

1.) Kösz :D
Gondoltam átváltok valami ősziesebbre, és elbíbelődtem vele tegnap éjjel.
2.) ? Eddig nálam mindig műkdött, ha az embedd linket beillesztettem. A másik bolgomban működik is. Az a Blogspot-on van, és ott meg a bolg statiszikáit nem találom sehol, ha megfeszülök sem... :)
3.) Igaz, igaz... De a legtöbben nem "valami kedveset" írnak, hanem valami szómenést, amiben szerepel az "ismi" szó, és ilyenkor kapásból a törlés gomb felé mozdul az egerem...
Az ilyenekre nehéz rávenni magam, hogy válaszoljak.

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2008.10.04. 11:52:25

1., HTML módban kell bemásolni a
Embed-nél található kódot.

2., illik válaszolni, pl hogy nem. Ha nem teszed akkor is megkapod a választ hogy miért nem válaszolsz.

Persze a "jobbfejek" eleve úgy kezdik hogy "Ha bejövök..." na ezekre én sem válaszolok, ha már megadta a lehetőséget a "ha..."-val.

Persze üzenetnek csak a "szia" tőmondatnál:) tartalmasabb levelek számítanak...

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2008.10.04. 15:44:25

Köszi GB! Így már működik! :)
süti beállítások módosítása