Out

Szerző: Woofer on 2008.10.07. 20:32

Tegnap a vonatbaleset miatt otthon ragadtam, és olyankor néha bekapcsolom a tv-t. Nagyon nagyon ritkán nézek tv-t. Ami show érdekel, azt leszedem a netről, még akkor is ha mondjuk adja valamelyik magyar csatorna is.

Szóval tegnap kapcsolgatom a tv-t és megakadok a Balázs show-n. Egy nyunyó srác arról sírt, hogy 19 évesen még nem engedi őt el sehová az anyja. Ezek után anya be, srác fal mögé, majd elő és Balázs közli az anyával, hogy a srácnak még van egy vallomása.

Itt már biztosan tudtam mi következik

"Anya én buzi vagyok."

A buzi szót kisípolták, mellesleg a lehető legrosszabb szóválasztás szerintem. Annyi egyéb szinonímát mondhatott volna rá ami sokkal inkább megállta volna a helyét a televízióban. És ha már itt tartunk, mi ez a nagy "outolok a tv-ben!" mánia? Csodálkozom, hogy még nincs külön show, ami csak ezzel foglalkozna... Miért jó ez? Miért jó a legszemélyesebb magánügyedet az ország elé tárni?

Sosem fogom ezt megérteni.

Az anya sírógörcsöt kapott. Nem is csodálom. Nem úgy értem, hogy ez a legelvárhatóbb reakció egy outolásra, de érthető tekintve hogy a kisfia egy ország előtt tette ezt. Szóval megértettem hogy sírt... persze ha azt válaszolta volna, hogy "Rendben kisfiam, nincs ezzel semmi baj." akkor hol maradt volna a dráma?

Sokaktól hallom, hogy az ilyen show-k csak megjátszottak. Egy ismerősöm volt egyszer egy ilyenben. Valami olyasmi derült ki, hogy a barátnőjének rajta kívül még két másik pasija is van. A srác úgy ment el, hogy nem tudta milyen show-ra megy, csak egy meghívót kapott a tv csatornától. Szóval el tudom képzelni, hogy a reakció igazi volt. A nő maga elég szűklátókörűnek tűnt ahhoz, hogy ezt a reakciót valóságosnak érezzem. Főleg, mivel nem is volt igazán egyértelmű, hogy azt a sok "Ezt nem teheted velem kisfiam!" felikáltást most arra érti-e hogy a srác nem lehet meleg, vagy arra, hogy ilyen helyzetben hozta őt a tv-ben...

Mindenesetre egy dologban hasznomra vált hogy láttam az adást. Hiszek benne, hogy az én anyám ennél intelligensebb és nyitottabb. Persze én biztos hogy nem egy showműsorban tálalnám neki az egészet, akkor azért ő is kiakadna. Egyelőre a wait and see stratégiát követem ezzel. Azaz nem outolok, várok...

- Egyrészt egy olyan férfira aki miatt képes lennék outolni.

- Másrészt arra, hogy ahogy az idő múlik a szüleim egyre inkább szembekerülnek a kérdéssel... "Hogyhogy még nincs barátnője? Lehet hogy meleg?" Talán ha efféleképp ismerkednek a gondolattal maguktól, akkor kevésbé sokkolja majd le őket a hír.

Címkék: balázs show buzi coming out
1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr66701813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique42 2008.10.08. 00:09:15

ezek mind megjátszottak. pénzt kapnak érte, már volt benn nekem is ismerősöm.

lehet, hogy jó, ha sejtik, de akkor is maradjon a kezedben a kontroll. "wait and see".. :)
süti beállítások módosítása