Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pornó

Szerző: Woofer on 2008.10.08. 16:20

Tudom, ezzel valószínűleg bizonytalan talajra tévedek, már ami ennek a poszntak a fogadtatását illeti. Leszögezem, a célom nem a megbotránkoztatás. A pornófilmek mostanában fontos részét képezik az életemnek, mivel nincs állandó kapcsolatom, és valahogy le kell vezetnem a feszültséget. Szükségem van rájuk, hogy magamnál maradjak, és gondoltam leírom milyeneket szeretek.

Amíg kollégiumban laktam valósággal majd megvesztem azért, hogy végre hazamehessek és rendesen kiverhessem. Olyan 2-3 hetente jártam haza, és bizony nagyon hiányzott a ponró gyűjteményem. Persze néztünk poreszt a koliban is, de azért ennyi nem elégít ki... Bármikor kimehettem a WC-re is egy laza pásztorórára, de én szeretem megadni a módját, így ezzel a lehetőséggel tényleg csak végszükség esetén éltem.

Az otthoni pornógyűjteményem javarészt olyan heteró jelenetekből állt, amelyekben tetszettek a férfiak. Egyrészt mert nem mertem rákeresni egyéb témákra, másrészt mert akkor még nem is volt túl gyakori a melgpornó a neten. Olyan 22 lehettem amikor az első meleg filmet letöltöttem. Már nem tudom pontosan melyik volt az, de valami kora 90-es évek beli film volt. Szőrős nagy medvékkel.

Emlékszem meglepett hogy milyen sok fizikalitás van a filmben. Ölelkezések, csókok... ehhez nem voltam hozzászokva a heteró filmekben. Ott a jelenet nagy része alatt a behatolást látni teljes zoom-on, a férfi szereplő arca gyakran nem is látszik, és az egyetlen testi kontaktus a két színész közt a behatolási pont. A túljátszott női sikolyokat már meg sem említem...

Útálom ezeket a steril dugásokat.

Persze a homó filmekben is előfordul ez, én csak azt mondom könnyebben lehet viszonylag minőségi filmeket találni homo kategóriában. Már csak azért is mert ez a kategória nem olyan hatalmas nagy, mint a heteró, ahol naponta kijön vagy 200 új film.

Nagyon szeretem pl a Real couples sorozatokat, ahol a színészeken valóban látszik, hogy élvezik az együttlétet.

Szeretem a 70-es 80-as évek filmjeit is, különösen a Colt stúdiótól, bár ezt nem fair felhoznom, mert a vintage heteró pornó is jobb minőséget képvisel nálam a mai, teszem azt Private tucattermékeknél.

A twink (fiatal fiúcska, nálunk nyunyó)  kategória értelemszerűen nem érdekel, a hunk (izmosabb, huszonéves srác) kategória is csak ritkán. Én javarészt az érettebb korosztályra utazom. Most sorolhatnám a kedvenc színészeimet, vagy stúdióimat, de ehelyett inkább bevágok egy klippet, ami szummázza az eddigieket. Na az ILYEN filmeket szeretem:

(Vigyázz! NSFW! Youtube videó, szóval konkrét szex nincs benne, de azért necces az anyag!)

 

Ők egyébként Eric Korngold és Tom Chase az Open house című filmből. Az elsők közt láttam ezt a filmet is, és szinte az agyam eldobtam tőle. Máig az egyik abszolut kedvencem, úgy hogy ezen két címszereplő az orális szexnél (sajnos) nem kerül közelebb egymáshoz... Pedig azért megnéztem volna...

Tom Chase, ha lehet most még jobban néz ki, mint ekkor. Imádom a filmjeit. Eric-et sajnos ebben a filmben láttam egyedül, viszont gyakran feltűnik Lazybear- és egyéb medvés bulikon.

Na ez a kategória jön be nekem. :)

Címkék: szex pornó gay homo
1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr55703565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique42 2008.10.09. 20:59:51

egészen tömören: nekem is. :) woof!
süti beállítások módosítása