Botrányos viselkedés?

Szerző: Woofer on 2008.10.16. 21:11

GB legutóbbi bejegyzése kapcsán jutott eszembe néhány gondolat.

A minap az utcán sétáltam. Szép napsütés, hulló színes falevelek... és egy srác görkorival, fülhallgatóval, amint önfeledten piruettezik a levélesőben. Igen, profi lehet, mert én ilyen figurákat eddig csak jégen láttam, balettáncos alkatú lányoktól. Erre itt ez a viszonylag nagydarab, szőrös srác, egy Zohan-t is megszégyenítő levágott farmerben, amiből tényleg éppen hogy nem fittyent még ki a lényeg, viszont a vastag szőrös combjait teljesen látni engedte... (kábé pont úgy nézett ki, mint a mellékelt ábra mutatja.)

Mindeközben pedig olyan fordulatokat, és piruetteket mutat be, amitől minden járókelő szája tátva maradt. Csukott szemmel, és láthatóan élvezve a zenét, amit csak ő hallott. Bizarr (és egyúttal furcsa módon izgató) látványt nyújtott. Nem mondom, hogy homoszexuális volt, hisz nem tudhatom, az viszont biztos, hogy erősen eltért a társadalmilag elfogadott normáktól. A legtöbb ember azonban csak megmosolyogta, esetleg megállt és nézte egy darabig. Örülök, hogy senki nem vágott hozzá záptojást. :)

 

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr29717764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása