Tetkó

Szerző: Woofer on 2008.10.26. 19:12

Kicsi korom óta lenyűgöznek a tetoválások. Szerintem 10 éves koromig szinte folyamatosan viseltem egy-egy lemosható tetoválást, amit általában rágókhoz mellékeltek akkoriban. Most is előttem van a szüleim döbbent arca, amikor először kijelentettem, hogy nekem lesz tetoválásom. A legfőbb ellenérvük az volt, hogy " De mi lesz majd ha megöregszel? Szégyellni fogod! "

Hát tetoválásom még nincs, mert igazuk volt abban, hogy mai fejjel szégyellnék egy hupikék törpikét mondjuk, ami 5 évesen a kedvenc motívumaim közé tartozott. Sarkítok ugyan, de félek, hogy pár év múlva megváltozik annyira az ízlésem, hogy egy aktuálisan cool-nak tartott motívumot addigra megútáljak.

Úgy érzem, ha csináltatok egy tetkót, akkor fontos eseményhez kell kötődjön. Nincs értelme "csak úgy". Kell egy alkalom. Legjobban a "törzsi" minták tetszenek, de ha azt valaki túladagolja úgy fog kinézni mint egy zebra. Különösen bejönnek a törzsi motívumokból kialakított állatalakok, nomeg persze a medve nyomok :) Tetszenek a hagyományokon alapuló minták is, pl a szamoai, vagy a kelta tetoválások, azonban ezt akkor érezném megfelelőnek a testemen, ha kötne is bármi az eredetéhez, teszem azt olyan származású lennék, vagy ilyesmi.

Bejönnek a tipikus "biker" tetoválások is, amikor valakinek az egész karja ki van varrva. Ha csináltatok tetoválást, vagy egyetlen egyet fogok, vagy pedig egy csomót, hogy teljesen fedjen. Középút nincs. :)

Abban viszont nem volt igaza a szüleimnek, hogy idősebb fejjel szégyellni kéne a tetoválásokat. Nekem nagyon tetszik a tetoválás egy középkorú, vagy akár egy idősebb férfin is. Valahogy azt sugallja, hogy voltak vad évei, még ha idősebb korára meg is állapodott (szelidült).

Ezt mindig izgalmasnak találtam. Egyetlen kivétel van ebben a témában, az pedig az igénytelen "sittes" tetkó. Na az pont az ellenkezőjét sugallja számomra. Azt hogy voltak nagyon mély pontok az illető életében, és inkább szánalmat ébreszt.

És hogy miért írom le mindezt? Mert a hét képe egy érett férfi tele tetoválásokkal. Nem tudom ki ő, de sok meleg megmozduláson jelen van. Folsom street fair-en, Dore Alley fair-en és még egy csomó egyéb megelparádén is láttam már. Azaz csak a fotókon, sajnos még sosem jutottam el ilyen rendezvényre. Ez a kép egy "Bear cruise"-on készült. Igen, léteznek külön meleg medvéknek szóló luxushajós körutazások, de ebbe ne is menjünk bele jobban. Túl izgató a dolog ahhoz hogy hideg fejjel végig tudjam gondolni a benne rejlő lehetőségeket. ;)

Nektek van/akartok tetkót? Milyen motívumok tetszenek leginkább?

Címkék: tetoválás
8 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr63733088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2008.10.26. 20:16:23

Na, tetkó lesz. (majd)

Ismerek olyat aki jár ilyen hajós utakra, és megfogadtam ha lenne rá lehetőségem sem mennék... :) Csak ha majd nem zavar a 60as átlagéletkor. Addig viszont még van egy kis idő...

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2008.10.27. 09:20:44

60-as átlagéletkor?
Én csak fotókról ismerem az ilyet, de azon olyan 30-40 körüli az átlag. És egy csomó olyan fotó is van, ahol az egész fedélzet látható, nem csak a baráti körök.
Mondjuk gondolom ilyen utakból is rengeteg van, és egyszerűen csak ki kell fogni. Itthon is simán kifoghastz egy olyan utat, ahol a legtöbb utitársad nyugdíjas. Végülis valahol érthető, nekik van leginkább idejük ilyesmire.

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2008.10.27. 10:06:29

na ja, lehet vannak fiatalos utak is...

ugyanakkor egy amerikai 50es pasi gyakran jobb mint az itthoni 30-40-es... néha én is elcsodálkozom egy egy képen amikor kiderül hogy 50-es fickóról van szó...

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2008.10.27. 12:05:18

Nagy igazság. Mellesleg egy férfi tovább férfi marad. Nem véletlen hogy a régiek szerint az ideális házasságban a férfi legalább 10 évvel idősebb a nőnél. Egy 50-es 60-as férfi, ha nincs is már ereje teljében, akkor is aktívabb szexuálisan mint egy ilyen korú nő.

De a lényeg! Milyen tetkó jön be neked? Nagyon szűkszívúan vallottál róla.

Ps. Nézd meg "Big Dogs" új fotóit, Atlantic cruise-on voltak. Tudod hol találod őket ;)

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2008.10.27. 13:21:59

Azért nem részleteztem mert már kamaszon terveztük a haverommal, de még nem valósult meg. NA meg azóta kicsit más az értékrendem ebben is.

Akkor is, most is viszont úgy álla a dolog hogy olyat szeretnék ami nem szól mindenkihez, tehát egy viszonylag konszolidált, nem feltűnő helyen lévő darab lesz.

Igazán valami hátsó fertályi medvemancs "csoport" lenne a szívemhez közelálló, kb úgy hogy egy nagyobb és 2 kisebb. De ruhával takart részen. Vagy a hát felső részén... de ezzel azért még várnék...

Amúgy a nagy szerelmemnek a felsőkarján van egy körben, ami tetszik, nonfiguratív. Az viszont fájdalmas, még neki sem ér körbe :)

Viszont a nagy, és sok tetoválás nem jön be másokon sem. És abban is van igazság hogy öregen nagyon csúnya tud lenni.

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2008.10.27. 16:20:18

pics.bigmusclebears.com/photosl/246/BM1816246.jpg

Máson kb ennyi tetkót tolerálok :)) (amúgy de hasonlít valakire :))) de nem mondom meg kire...

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2008.10.27. 21:12:23

Ennyi szerintem is simán belefér.

A meghíiúsult tetkó projectekről én is estig tudnék mesélni. Először gimiben terveztük, hogy az érettségire majd csináltatunk egyet a haverokkal. Mindenki ugyan azt, jelezve hogy mi összetartozunk.
Meghiúsult.
Aztán az egyetemen, hogy majd a diplomaosztóra...
Meghiúsult.
Jelenleg, hozzád hasonlóan, én is várakozó állásponton vagyok. Egyrészt azért is, mert nekem nagyon tetszik a tetkó a felkaron, de nem vagyok elégedett a felkarom vastagságával. Inkább dolgozom még kicsit az ügyöns, semhogy később esetleg a bőröm kinyúlásával eltorzuljon majd a tetoválásom.

magnifique42 2008.10.27. 23:37:52

medvemancs az szerintem elég időtálló, még 60 fölött sem szégyellendő, hajrá srácok! :)
süti beállítások módosítása