Erkölcsök, elvek...

Szerző: Woofer on 2008.11.08. 18:58

Miután elment készítettem magamnak egy "bűntudat-fürdőt". Feküdtem a forró vízben, Morcheebát hallgattam és vártam, hogy jöjjön a bűntudat. De nem jött. Nem éreztem mást, csak kielégültséget és fáradtságot.

Ennyire romlott lennék már?

Aztán később tudatosult bennem valami. Olyanná váltam, mint amilyennek az átlagember képzeli a buzikat. Ugye mindenki útálja ezeket az általánosításokat? Pl ha valaki buzi, akkor az gyerekek megrontója, egyedül élő, perverz, kukkoló, de mindenképpen erkölcstelen személy. Nos az erkölcstelen rész mindeképpen igaz rám. Egy jó dugásért eldobtam az elveimet és a legszebb az egészben az, hogy örülök neki, hogy megtettem. Örülök, mert a hibáiból tanul az ember. Ez egy olyan hiba, amiből mindenképpen tanulni fogok. Nem akarom még egyszer elkövetni.

Attól félek azonban hogy a nős férfiak továbbra is a világ egyik legnagyobb kísértését fogják jelenteni számomra...

A hét képe:

2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr88757567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique42 2008.11.09. 00:34:30

ha nincs bűntudat, és mindketten akartátok, akkor miért lenne hiba?

confessor · http://confessor.freeblog.hu/ 2008.11.11. 14:43:21

Az erkölcsös elvekkel az a baj, hogy javarészt túl felszínesek és képmutatóak.
Ha te nem fekszel le vele, megteszi mással...
süti beállítások módosítása