Alfa hím az edzőteremben

Szerző: Woofer on 2008.11.24. 18:59

Szerelmes vagyok.

Szerelmes vagyok?

Igen, még mindig bizonytalan vagyok abban, hogy tudom-e egyáltalán hogy mi a szerelem. Az elmúlt időszak eseménytelenül telt, ahogy az a blogomból is gondolom kiderült. Nem volt miről írnom...

Aztán ma kitaláltam hogy lemegyek edzeni. Kihagytam egy hetet, muszáj formába jönnöm, viszont a hideg miatt nagyon nem fűlött a fogam hozzá, hogy kimenjek. Aztán csak elzarándokoltam a buszmegállóba, közben azon gondolkodtam, hogy jobb lenne talán egy közelebbi edzőtermet választani, most hogy ilyen hideg lett.

A teremben semmi extra nem történt, tettem a dolgom, a szokásos. Egyszer csak felnézek, és a velem szembeni gépen a terem másik felében ott ül egy félisten. Komolyan mondom nem tudtam levenni róla a tekintetem, nagyon ritka az ennyire tökéletes férfi.

Olyan 35-40 között lehet, nehéz megsaccolni, mert fiatalos az arca, ugyanakkor néhány mélyebb ránc arra utal, hogy akár idősebb is lehet. De ez a kettősség, az érett férfi és a fiatal srác eszméletlenül jól áll neki. Veszettül jóképű, így is fogalmazhatok.

És lefelé csak még jobb lesz. Egy szűk atléta volt rajta, így a karjai teljesen láthatóak voltak. Szépen kidolgozott izmos vállak, tetoválás mindkét oldalon, széles mellkas, szőrtelen, de valószínűleg alapjáraton szőrős (már csak a combjaiból kiindulva). Kis pocak, tényleg nem nagy, de ahhoz elég, hogy a szűk trikó elálljon a testétől, egy kis részt fedetlenül hagyva a nadrág felett. Eszméletlen izgató volt, főleg hogy még lejjebb tekintve egy jó nagy csomag következett. Ennek a pasasnak van fasza az biztos

:)

Vastag szőrös combok, szépen kidolgozva, de nem testépítő szinten. Magas volt és masszív.

Láttam már jó fickókat az edzőteremben, de egyik sem gyakorolt ilyen hatást rám. Azt vettem észre, hogy a gyomrom egy gombóc, szaporán veszem a levegőt, ideges vagyok. Folyton arra gondolok: Néz? Nem nézem túl feltűnően? WTF, mindenki más is bámulja! A férfiak és a nők is. Még féltékeny is voltam, ne nézze más, csak én nézhetem!

Kihajtottam magam nagyon. Muszáj volt elterelnem a gondolataimat, és csak akkor eszméltem fel, hogy ez már sok, amikor már majd megszakadtam a súlyok alatt. Nyomtam mint egy megszállott, és csak később gondolkodtam el rajta mi a fenét is csinálok most pontosan?

És ekkor jött az a rész, amikor találkozott a tekintetünk. El kellett mennem közel előtte, ő ült, de felnézett, és a tekintete végig fogva tartotta az enyémet. Volt azokban a barna szemekben valami állati, valami vad. Mint egy nagymacska a prédára lesve.

Ekkor ki kellett mennem WC-re. Ehhez megint el kellett mennem előtte. Gondoltam visszafelé kipróbálom újra, vajon megismétlődik-e a korábbi momentum. Megismétlődött. Apám azok a szemek...

"Oké, cardio, az majd eltereli a figyelmem. Fuck, ő meg kimegy... Biztos haza megy... Utána ne menj!"

Eltelik 10 perc, ami alatt szerintem a normál cardióm 3x-osát teljesítettem...

"Bassz, hazamegyek én is, mindjárt összeesek egyébként is..."

Az öltözőben ott áll gatyában. "Oké, ne nézz rá, mert egy merevedés ebben a szituban halálos" Többen is voltak még az öltözőben.

Forró zuhany, utána viszont ő már sehol...

Látnom kell újra!

 

P.S. Csak valami hülyeséget ne csináljak... Igaz, hogy lehet hogy nemsokára új életet kezdek valahol máshol, és akár megtehetném azt is, hogy mindent vagy semmit, megkérdezem. De nem.

Még...

P.S. no II. Dolgozom a leckén Confessor! ;)

2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr82786439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique42 2008.11.25. 00:06:57

amíg nem olvastam az első PS-t, addig azt hittem, h ez egy hulladék bejegyzés lesz, de így már sokkal tökösebb!!!! :) hajtsd fel a sisakrostélyt, és avanti!

confessor · http://confessor.freeblog.hu/ 2008.11.25. 21:51:22

A tesztoszteron nagy úr.... neked meg legyen vér a pucádban, mert az ilyen esetek után az ember napokig képes marni saját magát a "mi lett volna ha..." kezdetű gondolatokkal...
süti beállítások módosítása