Szerző: Woofer on 2008.12.15. 19:12

Egyre többet gondolok napközben is a blogolásra. Valószínűleg azért, mert ez most egy biztos pont a körülöttem gyorsan változó világban.

Rájöttem reggel arra is, hogy a legtöbb ember az "ősz" szó hallatán a sárguló levelekre gondol,  a "tél" hallatán pedig a friss hóval fedett tájra. Ezek a képek az évszakból kábé 1-2 hetet tesznek csak ki. A maradék egy ocsmány, nedves, hideg, szürke undormány. Kezd unalmasá válni hogy minden blog az időjárást szidja, de nem tehetek róla. A kontinentális időjárás felét símán útálom...

Milyen igaz, hogy az emberi elme próbál csak a szépre emlékezni, még az évszakokból is. Vajon ha majd a halálos ágyamon fogok feküdni mennyi minden fog eszembe jutni? Lehet hogy ezért van olyan sok szenilis öreg?

Fák, lomb helyett varjúkoronával, különösen szürke háttér előtt nem tesznek jót a nap vidám indulásának.

Azt hiszem túl fogom élni az új munkahelyem...

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr44824760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

defalla 2008.12.16. 19:00:38

Szenilisnek lenni jó dolog - minden nap új dolgok jutnak eszedbe...
süti beállítások módosítása