Randomness

Szerző: Woofer on 2009.01.02. 12:06

Elhatároztam, hogy felszámolom a szobámban uralkodó csatateret, de a nem kedvelt tevékenységek közben úgy viselkedem mint, egy figyelemhiányos kisgyerek. Az agyam folyamatosan ki akar bújni a feladat alól és más felé tekereg.

Most is, ezért álljon itt néhány random gondolat, ami most csak úgy bevillan (igen, ötpercenként a gép elé fogok ülni takarítás közben).

- Tök jó érzés, amikor az év utolsó napján dobsz egy "tetszel" üzenetet "álmaid faszijának", akit persze akkor látsz először, és ő teljesen rádgerjed. Az már nem annyira jó érzés, hogy közben végig tudod, hogy legalább 3 ország választ el tőle. Damn...

- Nagyon szar érzés, amikor rájössz, hogy mennyire nem tudsz énekelni. Főleg ha mindez mikrofonnal a kezedben és a figyelem középpontjában következik be, miután percekig ecsetelted mennyire imádod ezt a számot. Igaz, hogy utoljára talán általános iskolában énekeltem a fürdőszobán kívül, de akkor még semmi baj nem volt. Mindig ötös voltam énekből. Hogy a fenébe fejlődtem ennyire vissza azóta? Átok rád Singstar!

- Gyakorlott vásárló vagyok, bár általában csak kísérőként megyek. Mindig jó alaposan felszerelkezve a kedvenc kis kütyüimmel, hogy el tudjam ütni az időt a boltok előtt várakozva. Azonban mindig elborzaszt, amikor meglátom azt a rengeteg nőt, akik mind vadul válogatnak a frissen leárazott cuccok közt. Valahogy egy éhes csirkékkel teli tyúkól jut eszembe, amibe hirtelen egy nagy marék magot dobtak.

- És miért van az, hogy a férfiak nem hordanak csizmát manapság? Női csizmákkal Dunát lehetne rekeszteni, pedig milyen jó lenne, ha a férfiaknál is divat lenne! Eszméletlen jól tud állni egy jó faszin egy jó csizma.

- Kéne takarítanom egyet a harddrive-omon is...

- Most fedeztem fel az "ismerőseim új képei" funkciót az iwiw-en. Tudom, hogy olvasod ezt majd, és csak azt akarom mondani, hogy nagyon szépek vagytok együtt! :D

 

 

3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr15853055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

confessor · http://confessor.freeblog.hu/ 2009.01.03. 12:36:14

Vannak férfiak, akik hordanak csizmát. Csak sajnos ők is női csizmát. :)

Bruno28 2009.01.03. 18:59:19

Drága barátom köszönjük hogy így látod (és nem hangzik nyyálasan mert ez az igazság )éa az is biztos lesznek mindíg uj fotók.:-)
Ja csizmát meg lehet kapni bár elég húzós áron.
süti beállítások módosítása