Buli

Szerző: Woofer on 2009.01.22. 14:31

Ma éjjel azt álmodtam, hogy egy meleg buliban vagyok. Személyesen találkoztam ott egy msn-es ismerőssel, akit kézfogás helyett öleléssel üdvözöltem, és konkrétan mindketten nagyon örültünk a másiknak, vagy mindketten a zsebünkben felejtettük a pincekulcsunkat... Nem te voltál az Bruno boy, az volt, akit te annyira nem kedveltél egy bizonyos fórumon. Nekem már csak ilyen fura álmaim szoktak lenni, magamat ismerve ezt akár már "erotikusnak" is minősíthetném.
Egyébként pedig valóban foglalkoztatnak az ilyen bulik mostanában... Megbeszéltük már hogy egyszer elmegyünk egy ilyenre. Én még soha nem voltam, és a szememben egy kicsit misztikus az egész. Hallottam, hogy Pesten vannak helyek, amiket csak a "beavatottak" ismernek. Konkrétan valahol egy sötét  kapualjba kell becsöngetni, a megadott számra. Kívülről nyoma sincs annak, hogy odalennt valahol egy hatalmas buli tombol. Kicsit olyannak képzelem, mint a Penge 1-ben a diszkót a hentes raktár mögött, csak persze vámpírok helyett buzikkal van tele. Nem is tudom, melyik a rosszabb :-)
Ezen kívül van egy amolyan "titkos társaság" fílingem is, hiszen akikkel ott találkozol, arról valószínűsíthető hogy szintén meleg. Lehet hogy az utcán esetleg összebólintotok később, anélkül hogy mondjuk a buliban akár csak egymáshoz szóltatok volna. Tudom, ezt meg a Harcosok klubbjából veszem... képzelgek, ennyi. Visszatért a világba vetett hitem, és minden vadregényes kalandot elképzelhetőnek tartok Bruno barátom hétvégi esete óta. Nem akarok erről én beszámolni, hisz nem velem történt, de ha megírod a sztorit szívesen kiteszem ide. Szerintem sokan padlót fognának tőle.
A lényeg, hogy az élet szép, vannak helyek, ahol nem 19-es BMI-jű trendi ropifiúk az egyeduralkodók, sőt heteró helyeken is beléd csaphat a ménykű.

4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr13895585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruno28 2009.01.22. 23:08:18

az hogy álmodban kivel bulizol eggyáltalán nem zavar főleg hogy a multkoriban mondtam valami olyat hogy akár ő is jöhet velünk. Az tény hogy nem kedvelem az illetőt de tett rólla rendesen hogy ez így legyen. Mostanában meg valami megszállhatott mert egy földreszállt anygyal vagyok akár vele is tudok rendes lenni. A storyval kapcsolatban te ismered szerintem másokat meg kib.....szottul nem érdekel. Ha igen ismered a storyt írd meg (persze a helyszínek nevek megváltoztatásával ), nekem az írás nagyon nem kenyerem.
A bulihelyek meg annyira nincsennek tulmisztifikálva akit érdekel könnyen megtalálja de tény hogy nincs nagy betőkkel kiírva.
Ja és ha nem is szép az élet de vannak időnként jó pillanatok

defalla 2009.01.23. 05:55:15

Szeretem az álmokat, ha jó s akkor is ha kevésbé jó. Mindkettőt van szeretem. Nem én találtam ki, de egy kicsit tetszik az alábbi mottó: "az élet nem mindig kellemes, de lidércnyomásnak megjárja" :)
Ha este telepakolom a pocit, akkor bizony jönnek álmomban a medvék és a kardfogú tigrisek - szeretek felébredni. Ha pedig erotikus álmom van, akkor is szeretek felébredni. A '60-as években volt egy sláger: "Álmomban mindent engedtél meg..."
Jó összevissza lett ez a komment, legközelebb igyekszem érthetőbb lenni.

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2009.01.23. 19:25:27

Magyarul szexpartikra járnál?

Mert ilyen hejdetitkos partik többnyire azok. Amiket egyébként annyira nem titkolna, sőt inkább visszataszító amikor ilyen ajánlatokkal bombázzák az embert tökidegenek. Akkor inkább egy buzibár.

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2009.01.24. 15:09:48

Nem coltam még ilyenen, ezért nem tudhatom, de amiről nekem meséltek az nem szexparti volt. Csak egy síma meleg buli, amin néhány heteró is résztvett.
süti beállítások módosítása