Jóban...

Szerző: Woofer on 2009.02.04. 20:41

Ez egy nyálcsorgatós bejegyzés lesz. Előre figyelmeztetek mindekit.

Ma este lementem anyához beszélgetni. Tudjátok, mi történt ma?, milyen napod volt?, ilyesmi... Ment a tv, anyának szüksége van rá, háttérzajként. Én nem nézek tv-t, de egyszer csak elakadt a szavam, amikor megjelent a képernyőn ő:

Remélem anyának nem tűnt fel, hogy a történetem, amit éppen meséltem olyanná kezdett válni, mintha egy figyelemhiányos, részeg hároméves adná elő éppen. Egyszerűen nem tudtam levenni róla a szemem. Ilyen a tökéletes HÍM. Nem találok jobb szót rá. És ekkor jött az a jelenet amikor félmeztelenül az ágyon ülve valami csaj masszírozta a hátát és a nyakát

...

Itt már konkrétan ki kellett mennem valami mondvacsinált indokkal. Fénysebességgel a netre vágódtam, hogy kinyomozzam ki is ez a félisten. Néhányan gondolom rájöttetek már hogy melyik sorozat ment éppen. Eszméletlenül gázos, de lehet hogy azért néha bele fogok nézni az elkövetkezőkben.

 

 Sosem állítottam magam elé ideált, vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy több féle ideálom is létezik. Na ő mindenképpen egyikük. Félelmetes, hogy mennyire beindít. Az is kapásból feltűnt, hogy mennyire hasonlít a meleg pronó egyik nagy istenére, Steve Kelso-ra. Softcore pornó még annyira nem tetszett soha, mint Steve filmjei. Néha muszáj kiírnom ilyesmiket magamból. Olyan ez, mint a heteró srácoknál, a "Te olyan nőt láttam...!" beszélgetések. Nekem is szükségem van ilyesmire, de jobb híján itt élem ki mindezt.

Aztán ilyenkor azért eszembe jutnak olyan dolgok is, hogy ha ilyen kaliberű fickókon jár az agyam egész nap, akkor vajon fogok-e találni magamnak valakit is az életben? Tudom, hogy magasra teszem a lécet. Maximalista vagyok ez van. Akkor is ha megnő az esélye hogy magamra maradok. Mindent vagy semmit? Maximumot vagy semmit?

...

3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr34923134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruno28 2009.02.04. 22:27:04

Baby persze hogy csak a legjobbat. Megfogod találni.

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2009.02.05. 15:05:45

... van akinek a legjobb, van akinek meg nagyon "gáz". Szóval mindenkinek megvan a legjobb... de az közelsem biztos hogy egyezik a "közizléssel". Ami még szerencse is, hiszen akkor mindenki csak AZT akarná...

defalla 2009.02.05. 18:22:27

Persze hogy lelsz ilyen fickót - még különbet is! Mert megérdemled. Mint ahogy mindenki más is megérdemli a párját. Majd ha lesz - vagy ha volt. S lehet hogy csak nekem olyan mellékízes, de nem nagyon szeretem ha az "ex"-ekről nem mindig beszélnek/írnak pozitívan. Rendben van, vége lett. De azért nem különös ha valaki "lehúzza" azt aki a NAGY Ő volt? Bocs, ennek semmi köze ehhez az íráshoz. Csak eszembe jutott. Mert nem vagyok normális.
süti beállítások módosítása