Szerző: Woofer on 2009.02.12. 20:38

Van az a szituáció, amikor egy meleg ismerősöd nyíltan beszél neked a barátjáról. Nem a szexuális életükről, csak egyszerű csevej, pl "... a barátom is oda valósi".

Te pedig nem tudod mit reagálj rá. Hiszen csak hallomásból tudod hogy meleg az illető, neked ő ezt sosem mondta konkrétan. Kérdezzek rá? Az hülyén hangzik, hisz egyértelmű a dolog. Engedjem el a fülem mellett, és kezeljem teljesen természetesen? Akkor akár úgy is gondolhatja, hogy annyira prűd vagyok, hogy még csak reagálni sem merek arra, amit mondott.

Nehéz ez. Legszívesebben elmondtam volna neki mindent és jót nevettünk volna az egészen. Ehelyett volt egy közhelyes beszélgetésünk. Az én hibám.


 

 

 

2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr70939778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrollH 2009.02.13. 00:33:52

sokkal cikibb lenne, ha ebből arra jössz rá, hogy "bazze, nekem megvolt!"

Bruno28 2009.02.13. 07:25:14

Ugyan már ezen ne rágd magad, szerintem még lesz alkalom arra hogy beszéljetek ezekről a dolgokról. (akár még egy nagy haverság-barátság is lehet a dologból) A hely nem volt alkalmas arra hogy elmond neki amit akarsz. Másrészt neked még kell idő hogy ezeket a szituációkat is tudd kezelni de jó uton haladsz. Amúgy maradja csak ilyen mint vagy te így vagy jó. (büszke vagyok rá hogy a barátom vagy)
süti beállítások módosítása