Trópusi vihar

Szerző: Woofer on 2009.02.15. 11:32

Tegnap megint filmes este volt nálunk. A Trópusi vihart néztük. Vicces kis film, nagyon jól szórakoztam rajta. Külön kiemelném azt az érdekes élményt, amit Tom Cruise nyújtott benne. Tom Cruise számomra a világ talán leg unatraktívabb férfija, nem tehetek róla, nem bírom őt. Ebben a filmben azonban egy nekem ingencsak szimpatikus külsővel ruházták fel. Lelövöm a pént: Egy nagydarab, szőrös, hordómellkasú medvét játszott. Én nem ismertem volna fel, ha nem mondják közben a többiek, hogy ő az.

 

 

Viszont külön kiemelném még azt a jelenetet is, mikor a "katonák" az otthon hagyott szeretteikről mesélnek, és az egyikük véletlenül elkottyantja, hogy a szerelme neve Bill. Állatira zavarba jön, és tagad mindent. Vicces volt, és tetszik az a tendencia, amellyel a mostani filmekben a homoszexualitást egyre inkább úgy állítják be, mint egy természetes dolgot, amit mindenki elfogad, csak maga az a személy érzi magát kicsit kényelmetlenül, aki épp benne van. Hasonló a meleg jelenet pl a Mamma miában is. Mindez azt sugallja számomra, hogy "Oké a coming out, te kis bolond, hisz mindenki elfogad már manapság."

Azonban ezzel szemben pedig ott a valóság, ahol az ORTT már megint rászállt a Mónika show-ra, amiért csókolózó férfiakat merészelt mutatni kora délután. Egyáltalán nem védeni akarom most a showt, soha az életben nem láttam egy részét sem. Persze nem találom már a cikket, hogy belinkelhessem, biztos levették, de nem is fontos igazán. Főleg olyan hozzászólások érkeztek hozzá, amik azon voltak a legjobban felháborodva, hogy a gyerekek ilyesmit látva még a végén azt gondolhatják, hogy mindez normális.

Newsflash: EMBEREK! MINDEZ IGENIS NORMÁLIS!

A gyerekeiteknek sokkal többet ártotok azzal, ha az ellenkezőjét állítjátok. Az, hogy a gyerek esetleg felnőve a saját neméhez fog vonzódni igenis benne van a pakliban. Nem attól alakul ki, hogy látott-e homokosokat gyerekkorában vagy sem. Ha pedig folyamatosan csak elutasítást tapasztal ezzel a magatartásformával szemben, akkor méginkább meg fogja rémíteni az ami esetleg vele történik. Nem véletlen, hogy az USÁban pl nagyon komolyan odafigyelnek a homoszexualitásból eredő tinédzserkori öngyilkossági kísérletekre, ugyanis az ott már egy komoly probléma. Hozzá kell tennem azt is, hogy ott a társadalom sokkal elfogadóbb a mássággal szemben mint itthon. A probléma mégis fennáll. Mert amikor egy gyerek rájön, hogy meleg, az igenis saját maga számára a legnagyobb sokk, nem az anyjának, nem az apjának, nem a barátainak, hanem saját magának!

Higgyétek el, tudom.

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr39944124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása