Mi kell a férfinak?

Szerző: Woofer on 2009.02.25. 18:13

 

 

A kép címe: "I don't want to know your name", azaz "Nem érdekel a neved". Az alkotó Silverfenrir. Imádom a stílusát. Képes teljes történeteket sűríteni egyetlen arckifejezésbe. Nem tudom megállni, hogy ne alkossak előzményt, illetve folytatást egy-egy képéhez a fejemben. Csak furry stílusban nyomul, azaz mindig állatszereplőkkel. Eleinte nagyon idegenkedtem az ilyesmitől, de hála neki, mostanra már teljesen elfogadom, és igenis értékelhetőnek tartom ezeket az alkotásokat is.

És mi kell a férfinak? Hát néha tényleg csak a kötöttségektől mentes szex.

Ha pedig már képblog napot tartok, akkor bedobok ide még egy pár kedvencet is. Amúgy sincs igazán hangulatom semmi személyesrő írni most.

 

Nemrég újdonsült edző ismerősöm, a full heterók naivitásával megkérdezte tőlem, hogy mégis mi az ami a meleg férfiaknak legelőször megtetszik a másikban? Az egész azzal kapcsolatban merült fel, hogy nem értette, miért olyan nagy megszállottja sok férfi a bicepszének. Sokan hatalmasra kigyúrják, miközben egyéb testrészeikkel, pl comb, fenék nem foglalkoznak. Megkérdezte, hogy a melegek nem kattannak a másik fenekére, vagy mi?

Erre igazán csak azt tudtam válaszolni, hogy szépen leírtam neki, hogy nekem mi a fontos egy férfiban. Nyugi, most nem illesztem be az angol szöveget ;)

 

 

 

Először is arc. Ha az arc megfog, akkor a testi hibákat jobban elnézem, de fordítva is igaz, lehet az illető akár egy tökéletes testépítő is, ha arcra nem jön be... Jó példa erre Mr. Crush (lsd: Lovefool bejegyzés). Mivel folyton csak öltönyben (uniformisban) látom, és mindig csak ülve egy asztal mögött, szinte még fel sem tudtam igazán mérni a testalkatát. Annyi azért tiszta, hogy normális esetben kicsit vékony lenne a sztenderdemhez képest. De ez nem normális eset, mert az arca szinte rabul ejt.

Arc után nálam második helyen talán a mellkas áll. Kábé a képen látható ideális is. Szeretem még a nagy, ágyúgolyó vállakat is. David Papaleo a.k.a Tom Katt nálam a mellkas király.

Hatalmas és szőrös. Emlékszem először apám egyik heteró pornó magazinjában láttam őt egy videókazettákat reklámozó oldalon. Akkor még nem volt netem, csak álmodozhattam arról, hogy egyszer akcióban is lássam. Emlékszem milyen izgatott voltam, mikor ez végül megtörtént, de ezzel nagyon elkanyarodnék a témától.

 

 

 

 

 

 

 

Viszont, hogy kapásból ellenpéldával éljek, álljon itt egy másik kép egy teljesen különböző fickóról, aki számomra ugyan olyan izgató. A mellkas természetesen itt is fontos eleme a szexepilnek (főleg egy ilyen jólszabott ingben). Összegzésképp azt mondhatom, a mellkas mindenképp fontos, de ezen belül különböző kategóriák egyaránt felizgatnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A comb és a fenék szintén fontosak (a bicepsz nálam valahol a ranglista alja felé van, mindjárt rátérek majd). Fura dolog a fenék, a legtöbb férfi nem "gyúr seggre", mert azt csak a csajgépeken lehet megtenni. A legtöbb férfi ezekhez nem ül oda. Én sem. Viszont a feneket is ki lehet gyúrni, de még hogy. Igen, egy meleg férfinak pedig ez állatira izgató tud lenni. Nekem legalábbis az.

Xerxes a melegpornó seggkirálya. Ez a kép talán nem igazán adja vissza pontosan, hogy miről is beszélek, de aki látta már őt akcióban, az érti. Nem merek ennél keményebb képet linkelni, de ha nagyon érdekel dobjatok meg egy e-mail-el és elküldöm. Brutálisan szétgyúrt segge van, és ez igenis fontos.

 

 

 

 

 

 

 

És, hogy a bicepszről is szóljak. Persze hogy szép tud lenni egy ilyen szinten kidolgozott bicepsz, de azt hiszem ez az, ami önmagában legevésbé állná meg a helyét nálam.

Címkék: férfi meleg 18plussz
5 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr61965755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

treen 2009.02.25. 20:50:14

Pan, a nyaraló pasi alatt lévő emberke egy nyami!!! Olyan szép, és a szemei is...vííí (elolvadok). Bár a többi se rossz. :)

acki 2009.02.26. 00:04:55

1# A furrykkal csak az a baj, hogy a téma borderline bestiality és rengeteg a pedo rajz. Egyébként nagyon kifejező rajz. Gondolom fchan, 4chan, pedobeart sem kell bemutatni ;)
2# 10/10
3# 9/10
4# 11/10
5# a kékszeműekkel csak a baj van, túl kevés szőr :P
6# 7/10
7# túl sok ruha, értékelhetetlen :D

a 2,3,4 ha megvan melyik filmben szerepeltek, elküldhetnéd :P

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2009.02.26. 06:46:31

Wow! Meglep a műveltségef Acki! fchant és 4chant ismertem, pedobeart nem, de a nevéből kiindulva az nem is érdekelhet igazán. Hát te ismered az anonib bara -t?
Tom Katt filmlistája: en.wikipedia.org/wiki/David_Papaleo
Xerxesnek nem találok egy átfogó filmlistát, az biztos hogy a Centurion Muscle sorozatban szerepel. Itt egy lista, de sztem ez nem teljes: www.iafd.com/person.rme/perfid=Xerxes/gender=m/Xerxes.htm

acki 2009.02.26. 10:21:38

@Pan: bara is megvan persze, csak kifelejtettem ;)
pedobear: hogyan csináljunk viccet a pedofílíából 4chan pedofilok meméje. Knowledge is half the battle! :D
encyclopediadramatica.com/index.php/Pedobear
Hmm. Kösz az infókat, megyek könyvtárazni :P

@treen: nem az a baj, hogy szőrös, hanem, hogy rossz személyes tapasztalataim vannak a kékszeműekkel :)
süti beállítások módosítása