Piros pont

Szerző: Woofer on 2009.03.06. 19:25

Nem régóta vezetek, még ott virít a kék T betű a seggemen, annak ellenére hogy jogsim már régóta van. Mint elsőbálozó értetlenül állok a magyar autósmorál előtt. Mikor ma egy főúton bevágott elém egy mellékútról két barom, úgy hogy mögöttem az ég világon senki nem jött, tehát biztonságosan kifordulhattak volna, ha várnak, viszont nekem kb 100-ról kellett lelassulnom, hogy beléjük ne szálljak... nos akkor bevillant hogy honnan olyan ismerős mindez. Az alsó tagozat büfés szüneteiben ugyan ez ment. Képes volt egyik gyerek kigáncsolni a másikat, csak hogy egy hellyel előrébb tudjon majd sorba állni. Ezek szerint néhány ember személyisége nem sokat fejlődött második óta.

Van egy játékom is.  A héten vettem észre mennyire élvezem, ha valaki köszönés képpen megvillantja nekem az elakadásjelzőjét. Most ott tartok, hogy bónuszpontokként gyűjtöm a "villantásokat". Buszos kettőt ér. Ellenben ha rámdudálnak az fekete pont. Igyekszem pozitívan zárni a napi egyenlegemet. Ma rámdudáltak egy kereszteződésben, mert bénáztam, viszont előtte nem sokkal beszedtem egy buszos villantást, szóval az egyenlegem egy piros pont.

Címkék: pont piros autózz
2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr71985955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

defalla 2009.03.06. 20:11:22

AZ írásodért kapsz tőlem is egy piros pontot:)

acki 2009.03.07. 21:19:56

vigyázz az előzékenységgel, mert az emberek nem számítanak rád(már megint egy kisebbség...előzékeny ember :D)
ha valaki mögötted nem tartja a követési távolságot, te meg hirtelen lelassítasz, hogy kiengedj valakit, könnyen belédmehetnek. néha biztonságosabb bunkónak lenni :)
süti beállítások módosítása