So effin' hawt!

Szerző: Woofer on 2009.05.18. 06:51

Szóval már megbeszéltük Confessorral, hogy jól néz ki. Tény, ez valóban igaz. Fura, nem kifejezetten az esetem, de mégis megakadt rajta a tekintetem nekem is. Nekem túl magas, túl fiatal és nem is kifejezetten kigyúrt. Útálom ezt a szót, mert rendkvül elcsépelt és csak bizonyos intelligencia hányados alatti személyek használják főleg, de most ki kell mondanom... volt... egy... kisugárzása.

Erre még rátett egy lapáttal a legutóbbi belépője. Igen, motorral munkába érkezni eszméletlenül hatásos. Kibeszéltük, hogy azért szívesen átkaronlánk háturlól mind a ketten, ha meginvitálna egy körre a verdáján... Nincs ebben semmi rossz, mégis ... talán nem kéne szerencsétlent ilyen "férfiszemmel" kitárgyalni. Cofessor szerint ő még élvezi is. Biztos így van, vagyis remélem :)

 

 

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr771127946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása