Ökörködöm...

Szerző: Woofer on 2009.05.22. 20:27

Mivel bizonyos geek-egyedek előszeretettel látogatják ifjú kis blogom, úgy gondoltam kibontom egy kicsit a témát egy teljesen idióta bejegyzés keretein belül. Logika be gone!

Szóval itt van ez a játékfigura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyértelműen öreg kell legyek ahhoz, hogy vágjam, hogy miből való. Szerencsére elég geeky is vagyok, ezért keresés nélkül meg tudtam mondani melyik rajzfilmsorozatból származik. Egyébként egy meleg faszi fotói közt találtam. Azt írta nem tudott ellenállni neki, meg kellett vennie amiatt a szexi harcsabajusz és a medve talp jel miatt. Kicsit megnyugtat a godolat, hogy a mai 8 éveseknek is lesz mire fogniuk majd, ha mégis melegként végzik felnőve... Az én genereációm bármikor hivatkozhat arra, hogy: "Öreg, nem tehetek róla, hogy meleg vagyok, hisz He-Man-en nőttem fel!" A Rescue Heroes is megadja ezt a kibúvót majd 10 év múlva, modorosan szólva úgymond megmenti majd a következő generációt :) De most komolyan... annyira über-macsók ezek a figurák azokkal az arcszőrzetekkel és uniformisokkal... Nekem is kell egy ilyen :)

Aztán itt van az új Terminátor film... és bekövetkezik végre... kiadnak egy normális Arnie figurát is hozzá. Íme:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És akkor most jelentkezzen az, aki nem venné szívesen kézbe.

Most pedig következzen egy találós kérdés. Kiket látunk a képen? Különös tekintettel a férfi szereplőkre. Halljuk kit képzelnétek el szívesen ilyen szituációban? Kit látnátok szívesen a bal oldalon és kit a jobbon? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendkívül nehezemre esik, de egyenlőre nem lövöm le. Hallani akarom a véleményeket! Vajon ez Mel Gibson és Russel Crowe? Vajon Hugh Jackman és Martin Henderson? /ne mondd, hogy sosem fantáziáltál el róluk ... :D

3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr391138063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

acki 2009.05.23. 15:10:05

ez a bajusz meg a medve logó nagyon durván utal valamire :P
lol ráncos Arnie baba :D
ez a segg fogásos stunt gondolom valamelyik buzis film premierjén volt..persze ez kapásból kizárja a lenti tippem, de miért is ne.
Szóval a tippem: Mel Gibson és Russel Crowe.
Dream on... :D

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2009.05.23. 18:24:37

Nem buzis film premieren történt az eset :)

acki 2009.05.23. 23:41:46

aha, és így hogy fogok nyugodtan aludni?
süti beállítások módosítása