Folsom Street Fair

Szerző: Woofer on 2009.07.11. 12:48

 

Ma belebotlottam az idei Folsom Street Fair reklámplakátjába. Szerintem állati vicces. Kedvencem természetesen a leather daddy rajta. Halálos :) Nagyon úgy érzem ki kell mennem egyszer erre. "10 dolog, amit meg kell tennem mielőtt meghalok" listás a téma erősen :) (Bár sosem mernék ilyen listát csinálni. Nem akarok öreg fejjel szembesülni a kudarcaimmal, leírva feketén-fehéren.)

A pride-os témákba nem akarok belemenni. Egyrészt mert sok buziblogon van róla szó egyébként is, másrészt én semmi értelmeset nem tudnék hozzátenni. Magyarországon nem mennék ki rá, de a hater-eknek kábé azt tudnám üzenni, hogy jó lenne ha elgondolkodnának azon miért érdekli őket anyira az, hogy két férfi mit művel egymás seggével, hogy ilyen szenvedélyesen képesek támadni a gay pride felvonulást. Miért nem lehet ehelyett középpontban egy nagy buli mindenkinek, a'la Love parade?

Písz áut.

 

...

Megtudtam azt is hogy van két baglyom. Frusztráló, hogy már közelít az első pingvin is.  Jó lenne már változtatni ezen...

Címkék: street pride gay fair folsom
2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr321240230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

acki 2009.07.11. 19:02:23

Nagyon jó plakát! Majdnem übereli a 2007-est :)
www.folsomstreetevents.org/images/fsf_posters/FSF2007_poster_print_ns_800px.jpg
Szeptember még messze van, addigra simán leszerevezheted fapadossal(oda vissza

acki 2009.07.11. 19:05:14

Nagyon jó plakát! Majdnem übereli a 2007-est :)
www.folsomstreetevents.org/images/fsf_posters/FSF2007_poster_print_ns_800px.jpg
Szeptember még messze van, addigra simán leszerevezheted fapadossal...oda vissza 200e huf kb.

watchmenből nemrég kijött blurayen, most fogom pótolni...moziban sajnos kimaradt :(

félbevágódott a kommentem...
süti beállítások módosítása