Szerző: Woofer on 2009.08.04. 08:41

A tegnap estinek túl kigyúrt voltam, viszont a ma reggelinek meg túl vékony. Szélmalomharc ez, én mondom.

2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr331287466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

everyday_normalguy 2009.08.04. 09:55:28

Hú, mindig olyan kockázatosnak érzem, amikor ilyenekhez szólok hozzá. De persze megállni sem tudom. Nem ismerem a macivilágot, bár külsőre egyre inkább macisodok (nem csak a pocakra gondolok). Azt viszont furcsállom, hogy az ismerkedésnek annyival vége tud lenni, hogy túlzottan ki vagy gyúrva vagy nem vagy eléggé kigyúrva.

Rövid a bejegyzés, nem derül ki, rád ez hogy hat. Engem frusztrálna az ilyen felületes visszautasítás. Ha téged is frusztrál, akkor csak annyit mondanék, hogy minden ellentétes híreszteléssel szemben vannak normális buzik, és biztos meg fogod őket találni.

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2009.08.04. 16:57:42

Nem frusztrál jobban, mintha sorozatosan egyeseket dobnék egy társasjátékban. Igazából én totál megértem, ha nem kívánok valakit akkor én sem kezdem el az "azért legyünk barátok" lemezt. Persze a normális ismerkedésnek nem így kéne zajlania, ez a netes csökevénye viszont már csak ilyen.
süti beállítások módosítása