Még mindig...

Szerző: Woofer on 2009.09.06. 19:08

Kétdiplomás értelmiségi. Korombeli és mégis annyira konzervatív, mint egy nyugdíjas. Szerinte a melegek aberrált beteg emberek, akik maguk tehetnek az állapotukról. Hárman bizonygatjuk neki, hogy elavult dogmákat fütyül. Nem lehet meggyőzni. A végén a fejemhez vágja, hogy mutassak tudományos cikket ami azt bizonyítja, hogy ez egy ugyan olyan veleszületett adottság, mint a balkezesség.

- Mi sem egyszerűbb - válaszolom mosolyogva. A saját pályámon nem tud sarokba szorítani. Mindjárt megy neki pár pdf, azt hiszem mellékelem neki Bede cikkét is. Nagyon unom már azt, hogy szűklátókörű sötétbenjárókat kelljen felvilágosítanom állandóan. Örülni fogok, ha már végre lecseng a téma...

 

Címkék: meleg
2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr441364247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

defalla 2009.09.07. 17:37:51

Pan, nem hiába szoktam annyit emlegetni magamról: Nem vagyok normális, csak (esetleg) értelmes:)
A két diploma számomra nem jelent semmit - nem azért mert nekem egy sincs... Szerintem duzzogva fogja feltenni a következő
kérdés(eke)t, s unásig hallgathatod a hülyeségeit. Nem hiszem hogy bármivel is meg tudod győzni, de a remény hal meg utoljára.

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2009.09.08. 15:03:05

Itt inkább a meglepetés a lényeg. Meglepett, hogy valaki, akiről úgy gondoltam elég jól ismerem, aki elég nyitott és művelt, mégis ilyen középkori dogmákat fúj a homoszexualitást illetően.
süti beállítások módosítása