Szerző: Woofer on 2009.09.11. 21:17

Egyszer fordult eddig elő, hogy ugyan azzal a férfival kétszer is...

Akkor valahogy nem az hajtott, ami most. Ráadásul az egy vicces sztori, Antonioval történt, egy bárban voltunk, utána együtt mentünk haza. Átkarolta a vállam, de nem lehetett túl egyértelmű a kapcsolatunk milyensége, mert egy éjjeli pillangó felkínálta nekünk a szolgáltatásait... Ugyanakkor később egy csoport diáklány hangosan vihogott, ahogy elment mellettünk, és ezerrel összesúgtak. Mindegy, hazaértünk, hozzáláttunk a dologhoz erre csöngetnek. Éjjel 3-kor. Nem nyitottunk ajtót, de újra csöngetnek. Egy szintén túrista lány volt, a barátnője fürdés közben megvágta a lábát valamivel és mentőt akart hívni, de nem tudta hogyan kell azt itt. Hívtam egyet neki, közben végig azon járt az agyam, hogy vajon mit gondol rólunk. Egyértelmű volt a szitu, két fickó, aki alig bírta elrakni a farkát, mielőtt ajtót nyitott. Mindenesetre a lány nem mutatotta, hogy meg lenne lepve.

Szóval ezek után már nem igen akcióztunk. Fáradtak is voltunk, meg elég sokat ittunk is. Ez volt az egyetlen alkalom, hogy kétszer lefeküdtam ugyan azzal a férfival.

Ma találkoztam Nagydumással. Hihetetlen a munkatempója. Késő délután volt egy kis ideje beülni valahová, de utána ment vissza dolgozni. Azért a kocsiban elcsattant még egy csók. Jó hogy az üvegek sötétítettek...

Címkék: én 18
szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr381375989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása