Feedback

Szerző: Woofer on 2009.10.03. 12:13

<TomcatMWI> hja, ha az embernek nincs szocialis kapcsolata, mindenkihez probal beszelni
<TomcatMWI> ebbol lesznek az utcan motyogo oregasszonyok
<garg^work> meg a bloggerek

Ez a bash-ról van, de a múltkor valakivel arról vitatkoztam, hogy vajon a bloggerek mind magamutogató pojácák-e. Szerinte igen. Tény, hogy nem tudom rendesen megindokolni, hogy miért csinálom. Gyerek koromban sokat rajzoltam. Amint elkészültem rohantam vele a szüleimhez megmutatni. Ők általában csak rápillantottak és kaptam egy "ügyesvagy"-ot. Álltam ott csalódottan, eleinte még próbálkoztam részletezni, hogy mit miért rajzoltam, melyik része volt nehéz, de általában a hátuknak beszéltem, miközben ők tették tovább a dolgukat. Aztán jött az internet és többet nem mutattam meg a rajzaimat nekik. Ekkor már azonnal a scannerhez rohantam és ment is a rajz kismillió amatőr rajzoló oldalra. Áradt a feedback én pedig imádtam.

Azt hiszem ez lehet a fő oka a blogolásnak is. Valami nyomot hagysz még ha csak a neten is, de legalább reakciókat váltasz ki vele. Örülök, hogy belekezdtem és nem akarom még abbahagyni.

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr951424764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

defalla 2009.10.03. 23:24:19

Én pedig örülök hogy mostanában többet írsz! :)
Szerintem nem állja meg a helyét a fennt idézett szöveg. Lehet elméleteket gyártani hogy ki, miért "blogol" de felesleges szerintem. Egy nem túl szép mondás jutott eszembe, ami nem vág ide (nagyon), de lehet benne valami: "amíg lószar van, veréb is van". Bocs Pan a vulgáris szövegért!
süti beállítások módosítása