Home run

Szerző: Woofer on 2009.10.12. 20:08

 

Ma van a Nemzetközi Coming Out Nap.

Tudtátok? Nem, én sem. Végülis ez a nap sem rosszabb a többinél arra, hogy ...

Mostanában sokat gondolok rá, hogy elmondom valakinek. A tesóm és a haverom szerepelnek az első helyen. A tesómmal kapcsolatban abszolut nincsenek aggályaim, tudom, hogy elfogadná és megértő lenne. A haverom a nyáron megnősült. Nemrég beszéltünk telefonon, ilyenkor a feleségének is át szokta adni kicsit. Szóval, ahogy ott beszélgetünk egyszer csak megkérdezte hogy ugye tudom, hogy nagyon szeretnek és jobb lenne, ha többet tudnánk együtt lógni, úgy mint régen.

Teljesen meghatott ez a mondat. Úgy érzem el kell mondanom nekik hamarosan, azt akarom hogy a teljes valómat ismerjék. Viszont onnantól kezdve tényleg folyamatosan azon paráznék, hogy vajon ki tudta meg tőlük. Nem arról van szó, hogy nem bízok meg bennük. Ha megkérném, hogy ne mondják el senkinek, biztos magukban tartanák, amennyire csak tudják... Ugyanakkor azt is tudom, hogy a haveromnak nincsenek titkai a szülei előtt. A szülei pedig jól ismernek engem, valószínűleg eljutna hozzájuk is a hír. És hogy mit zavar ez engem? Nem is tudom... nem tudom hogy néznék a szemükbe utána. Ezt először talán a saját szüleimmel kéne gyakorolnom.

Vagy hogy mást említsek, az asszonykájának egyik legjobb barátnője egy időben elég élénken érdeklődött irántam. Próbáltak összehozni vele, de ellenálltam. Na félek, hozzá is eljutna egy ilyen kaliberű hír, szimplán azért mert legjobb barátnők. Nem hiszem hogy egy ilyen hírt sokáig kordában lehet tartani, ezért csak akkor fogom elmondani, amikor már az ilyen pletykák abszolut nem fognak érdekelni. És ezzel vissza kerültem a kiindulási pontra. Home run.

Címkék: énblog gay coming day out
3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr161445896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique42 2009.10.12. 22:48:11

szerintem az a gáz, ha a szüleid nem tőled tudják meg, függeltenül attól, h milyen is velük a kapcsolatod. mondd el másnak is nyugodtan, de erre ügyelj (én, mint rutinos... :))

Monogon · http://circle.freeblog.hu/ 2009.10.12. 23:45:24

home run... viszont tettél értük egy kört a pályán, lesz még több is idővel, majd egyszer-egyszet nem térsz vissza, elmondod néhányaknak, akik előtt nem akarsz már titkolózni, témát elterelni, akik véleménye rólad-, számodra meghatározó, fontos...
Az ilyen esetekben mindíg erősödsz is picit. Azért ciki, ha más pletykálja el rólad, mert úgy nincs kontrollod az események felett...(az ilyet én lopásnak érzem, mikor megfosztanak a rólam szóló személyes információk feletti rendelkezéstől)
A felkészülés jó dolog, megfelelő pillanat, téma felvezetése, sokszor átgondolt megfogalmazás, hogy ne remegjen bele a hangod, végig tudd mondani,(én általában tényként közlöm akivel kell és rövidre fogom, hogy ne kelljen döntéskényszert, éreznie semmiről, ne kelljen kényszeresen 'választania' az elfogadás és elutasítás közt a megértés helyett, a tantusz essen le ott és akkor, vegye tudomásul, majd később mereng rajta)
de csak két válasz lehet minden esetben: tudomásul veszi és nem távolodik el, vagy tudomásul veszi és eltávolodik.
Elfogadnia senkinek nem kell, azt lépésről-lépésre Te magad teszed, amint egyre kevésbé félsz elmondani, akinek szeretnéd...
Viszont nincs bevallási kötelezettséged etéren senki felé (APEHnak sem).
(bocsi, hosszú lett)
süti beállítások módosítása