"milyáratban?"

Szerző: Woofer on 2009.11.25. 19:15

Ugh... szavakkal nem tudom kifejezni mennyire undorít ez így leírva. "Milyáratban?" Egybe, ly-al. Nem vagyok egy nyelvtannáci, de ez olyan szintű szegénységi bizonyítvány, hogy azonnal a bottal-sem-piszkálnám-meg szintre alacsonyít számomra bárkit. Mondanom sem kell a beszélgetés végén én voltam a bunkó.

Az "ly" tipikusan azon nyelvtani szabályok közé tartozik, amik bár halál fölöslegesek, mégis azonnal rengeteget elárulnak az ember intelligencia szintjéről, szóval fiúk igenis figyeljetek oda rá!

 

A másik csetikett dolog, ami nem hagy nyugodni meg annyi, hogy dobj már oda egy "bocs, mennem kell"-et mielőtt lelépsz, hogy a másik ne érezze magát totál idiótának, amikor ír, aztán a gép kidobja a társad időközben kilépett üzenetet. Tudja kinek szól.

Címkék: cset nyelvtannáci
szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr301552280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása