Szerző: Woofer on 2009.11.27. 17:19

 

Néha úgy érzem az életem leszebb éveit pazarolom el ebben az országban.Tudom, nem kéne az országot hibáztatnom azért, mert nem találok senkit magamnak, de nemrég jártam egy civilizáltabb országban, ahol minden annyira természetes volt. Meleg utca, kocsmák, férfiak.

Ennyi.

Nem pedig füstös, sötét pince/szex klubbok vagy dohos szaunák. Szemlesütött szégyenkezés még egymás előtt is.

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr741556807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antigocsi · http://emigrante.freeblog.hu/ 2009.11.27. 22:17:44

tudom, hogy nem vígasztal, de pár nemzedék múlva mi is ott leszünk elfogadás terén, mint az általad említett civilizáltabb ország. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy abban az országban mi lesz már addigra? Ők már addigra lehet, hogy az örök életet is feltalálják, mi pedig addigra jutunk csak el odáig, hogy nem szólnak be annak a fehér nőnek, aki néger gyereket tol a babakocsiban (pár hónapja voltam tanúja, amint leniggereztek egy csecsemőt, mire az anyja az utcán kezdett el bőgni)
süti beállítások módosítása