Szerző: Woofer on 2009.12.02. 17:04

Vannak ezek a viccelődős dokik, akiknek a jelenlétében úgy érzitek magatokat, mintha újra 5 évesen állnátok a gyerekorvosotok előtt. Legalábbis remélem, hogy más is így van ezzel néha, nem csak én... az valahogy megnyugtatna.

Szóval vicces kedvében volt és amikor a súlyom után érdeklődött így tette fel a kérdést: "És mekkora súlyt fektet a nőkre?" Kicsit zavarba jöttem, de azért kapcsoltam és megmondtam a súlyomat, azonban a nővér közbeszólt: "Doktor úr, ne legyen már ennyire konzervatív! Manapság már nem csak a heteroszexuális kapcsolatok az elfogadottak." Mire a doki közölte, hogy egy pillanatra azt hitte, hogy amiatt feddik majd meg, hogy csak a misszionárius pozíciót vette számításba.

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr91569165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique42 2009.12.02. 23:07:20

ez tetszik :)))) melyik kórház is ez? :)
süti beállítások módosítása