Szerző: Woofer on 2010.01.01. 01:15

Bírom korunk médiáját. Nem a tv-ről beszélek, az elavult és egyébként sem nézem már vagy egy éve abszolut. Az interneten mindenki lehet sztár... erről gondolom a legtöbbeknek Szalacsi ugrik be. Én viszont azokról beszélek most, akik tényleg produkálnak valami értéket. Ha jobban belegondolunk ez a legtisztább formája a szórakoztatásnak. Miért?

  • Nincs mögöttük egy médiagépezet.
  • Nem akarnak eladni neked semmit (no merchandise).
  • Határtalan a választék, nem kell azért nézned őket, mert nincs jobb egyik csatornán sem.
  • Saját magukat adják.

Egyik ilyen "internet-sztár" kedvencem (Gay Comic Geek) nemrég feltett egy top 5 videót, melyben megnevezi az 5 kedvenc youtube csatornáját. Na én ezt most nem teszem meg, egyrészt túl nerdy lenne a lista, másrészt félek, hogy túl sokat elárulna rólam. Titkos identitás mindenek előtt :)

Viszont egyvalakit belinkelek, azt aki nála első helyen szerepelt. Elsősorban a humora miatt kedveltem meg én is és azonnal a kedvenc listám élvonalába került. Halálos a fickó :)  

Brett the intern

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr431636343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása