Szerző: Woofer on 2010.01.31. 23:16

A girl meets boy felállás olyan édes és ártatlan. Egymásra találnak, egymásba szeretnek, megtörténik a dolog és boldogok egy ideig.

A boy meets boy felállás ezzel szemben: Egymásra találás a hideg, tárgyilagos net üzenetekkel. Egymásba szeretés alapból kilőve, a dolog persze megtörténik, hisz pont emiatt az elridegült felállás miatt ez könnyen megy. Két kan, aki csak könnyíteni akar, aztán megy a maga útján tovább. Oh igen, legalább nem akart terhességek miatt nem kell aggódnunk... viszont a nemi betegségek miatt igen. Már már paranoid módon, és jó okod is van rá, hogy így tegyél. Szeretkezés után fürdő, alapos tisztogatás, fogmosás kihagyása, ehelyett inkább fertőtlenítő öblögetés, majd a félelemmel vegyes bűntudat. Oh boy, de útálom ezt...

4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr291718349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

everyday_normalguy 2010.02.02. 15:30:50

Szerintem az a rutin, amelyről itt írsz, egy ideig és egy bizonyos szinten tudja kielégíteni a szexuális igényeket. Ugyanakkor érzelmileg nagyon sivár, így hosszú távon nem fenntartható.

Szerintem fontos lenne tudatosítanod, hogy nem szükségszerű, hogy így legyen, illetve hogy az érzelmi igényeid nem férfiatlanok, meg nem inkompatibilisek a homoszexuális identitással.

Nemcsak a szexuális higiénia szempontjából biztonságosabb egy tartós kapcsolat: érzelmileg is nagyobb stabilitást, más minőségű kielégülést nyújt. Ugyanilyen fontos, hogy egy tartós kapcsolatban te is tudsz adni, közelebb jutsz a személyes kiteljesedéshez, ilyesmi.

felnőttM, amennyire akartam 2010.02.18. 22:17:02

Az érett nők blogon láttalak, és felkeltette az érdeklődésemet, hogy kiverte nálad a biztosítékot az ázsiai szöveg. Mondjuk nem csodálom, nekem is betett.
Olvasni foglak ezentúl.

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2010.02.19. 20:51:25

Nem az ázsiai szöveg verte ki a biztosítékot, hanem a homofóbiája, amit csak úgy mellesleg vetett oda egy félmondatban. Rühellem az ilyen embereket.
süti beállítások módosítása