Abrecrombie & Fitch

Szerző: Woofer on 2010.02.03. 18:30

A múltkor beszélgettünk arról hogy mekkora buzi bélyeg az, ha valaki Abrecrombie márkájú cuccot hord. Itthon ugye nem igen kapható, de a márka rajongói azért megtalálják a módját. Kicsit szánalmasnak érzem, hogy külföldi ismerősökkel hozassak magamnak olyan ruhákat, amik tipikusan a "menőzők" márkája. Ráadásul veszettül népszerű a melegek körében. Miért? A youtube megmagyarázza: 

Mad TV Abrecrombie skits - Vigyázat, több mint 20 perces videó! :)

 

Szóval, ha magyar személyen Abrecrombie terméket látok, akaratlanul is azonnal azt feltételezem róla, hogy meleg. Ennyi erővel akár magára is írhatná...

P.s.: Tudja valaki miért nem megy a youtube videók beágyazása? Olvastam hogy valami formátumváltást csináltak nemrég, azóta viszont nekem csak üres fehér ablakok jelennek meg a blogomban, ha beágyazom a videókat. Viszont a korábban beágyazott videók működnek.

 

Címkék: & fitch abrecrombie
szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr381727309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása