Elvek

Szerző: Woofer on 2010.02.23. 21:56

Nemrég olvastam Kapitány egy érdekes kísérletét. Felregisztrált egy társkeresőre, ahol kifejezetten védekezés nélküli szexet keresett és azt tesztelte hogy állnak mindehhez a potenciális partnerei. Az eredménye megdöbbentő volt.

Nemrég posztoltam én is egy bejegyzést arról mennyire ijesztőek a bareback blogokban olvasható sztorik.

Leírok most egy történetet, ami kezdetben elég hajmeresztőnek hathat. Adott egy srác, aki mindent tud a nemi betegségekről. Minden veszéllyel tisztában van. Minden átviteli módot ismer. Elvei vannak, sosem szexelt még védekezés nélkül és úgy gondolja az első ilyen alkalom majd akkor fog eljönni, ha talált egy tartós kapcsolatot. Tartós kapcsolatok azonban nem hullanak csak úgy az égből és elég egyetlen alkalom, amikor a gumi miatt mondjuk nehezen megy el, hogy a gondolat befészkelje magát a fejébe. Milyen lehet nélküle?

Persze fantáziálni lehet. Akkor is fantáziált, amikor azon a bizonyos férfin feküdt és az megosztotta vele egy mocskos vágyát, majd visszakérdezett, hogy: "Most te jössz, téged mi izgatna fel legjobban?"

- "Ha beléd élveznék. Gumi nélkül."  -felelte neki.

Mindketten maximálisan fel voltak izgatva, a fiú talán még sosem volt ennyire oda egyik szexpartneréért sem és mintha a férfin is érezne valami olyan vonzódást, ami túlmutat az alkalmi kapcsolatokon. Mégis ez még csak a harmadik találkozásuk volt. Kölcsönös bizalomhoz kevés, főleg ha hozzá vesszük hogy a férfi világpolgár, rengeteget utazik és tökéletes fizikumából adódóan bárkit megkaphat.

- "Akarom." -suttogta a férfi a beállt csend után.

A fiú persze ellenkezett először, kifaggatta mikor volt legutóbb teszten, mikor csinált ilyet legutóbb (pár hónapja, illetve pár éve). Persze nem tehetett mást, mint elhitte a kapott válaszokat. Ilyen szituációban pedig könnyen elhiszel bármit. A fiú csak később döbbent le azon milyen könnyedén eldobta az addig sziklaszilárdnak hitt elveit a pillanat hevében. A másik hibát ott követte el, hogy nem volt nála óvszer. Azt ugyanis eddig mindig a férfi biztosította, most azonban nem volt hajlandó elővenni. Játékosan hergelte a fiút,  mondván: "Nem adok, vagy megdugsz nélküle, vagy sehogy." Ekkor kellett volna komolyra fordítani a szót és határozottan nemet mondani. Biztos vagyok benne, hogy ekkor elővett volna egyet. A fiú azonban hallgatott, a férfi pedig értette. Lassan ráereszkedett a fiúra és meglovagolta. Gumi nélkül. Most először.

Az élmény semmihez nem volt fogható. Innen már nem volt visszaút aznap éjjel.

Ezután azoban a bizonytalanság hetei következtek. A fiú tudta hogy nagy marha volt. Elmondta a történteket két közelebbi barátjának, szimplán azért, mert valakivel beszélni akart róla. A reakciója kb mindkettőnek ugyan az volt egymástól függetlenül: "Te nem vagy normális bazdmeg!" A reakciók persze mégjobban megrémítették. Igaz, hogy ő az, aki a szituációt legjobban ismeri, aki leginkább képes arra, hogy felmérje a partnere megbízhatóságát, mégis amikor a barátai észérveit hallgatta elöntötte a szégyen. Hogy a fenébe lehetett ilyen hülye? Hogy a fenébe veszthette el ennyire a fejét?

Nem szorongott abban a pár hétben, próbált bízni. A másik emberben, a partnerében, a szerencséjében... Istenben. Nem szorongott, próbálta kezelni a szituációt, de mégis a torkában dobogott a szíve, amikor átvette a tesztjének az eredményét.

Negatív.

Nekem jó lecke volt, szégyellem és bánom is, de mégis leírtam, hátha valaki tanul belőle. Soha ne add fel az elveidet, semmilyen helyzetben, senkiért.

 

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr571785351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

defalla 2010.02.25. 22:23:11

Jajj, Pan - összugrott a gyomrom míg végigolvastam. Nem adok tanácsot, tudod mit csinálsz. A leckét megtanultad. Ne szégyelld (bánni bánhatod), felszállt a köd. Vigyázz magadra! Légyszives.
süti beállítások módosítása