Melegpornó

Szerző: Woofer on 2010.02.27. 19:20

Ismeritek a New York Straight Men nevű pornó stúdiót? New York-i "heteró" fickókat vesznek rá minden féle mocskos homo akcióra. Na nem mintha nagyon győzködni kéne őket, elég lelkesek maguktól is. A jelenetek elején van egy kis beszélgetés a "sztárral", ahol általában bevallják, hogy családapák, ők nem melegek és általában csak orálig mennek el, azt is csak egyoldalúan, azaz csak szopatnak. Elég hétköznapi alakokat szerepeltetnek ahhoz, hogy hiteles legyen az alakítás, így könnyű elhinni, hogy épp egy gimis edzőt látsz, aki nem válazol arra a kérdésre, hogy szokta-e ezt a srácokkal is csinálni, mivel akkor elveszíthetné az állását. És mindezt vigyorogva közli a kamerába.

Ilyenkor az jut eszembe, hogy oké hogy heteró-faszi fétis, meg edző fétis, de emiatt emberek veszítik el az állásukat a valóságban. Most arra a rendőr srácra gondolok, akit nemrég rúgtak ki melegpornós botránya miatt. Rendben, rendőrnek lenni felelősségteljes munka, kvázi katonai rendszer. Ráadásul nem azért rúgták ki mert meleg, hanem mert pornózott. Nagy különbség, mert az előző miatt a fejlettebb országokban olyan pert akasztanának a munkáltató nyakába, amibe belerokkanna. Kár, hogy a hírekben nem volt jobban kihagysúlyozva...

Ilyenkor viszont azért bennem felmerül a kérdés: Ki buktatta le? Egy névtelen bejelntés, vagy egy rosszakaró kolléga? És ő vajon honna szerezhetett tudomást róla? Csak nem melegpornót néz? Uramatyám! Ezért is ki lehetne rúgni, milyen erkölcstelen... pfuj... Erre nincs is mentség, hisz önszántából, szórakozásból teszi. A srác legalább takarózhat azzal, hogy "fiatal voltam és kellett a pénz", de a lebuktatónak mi a kibúvója vajon?

 

6 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr581795470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

defalla 2010.02.27. 22:16:51

A lebuktatónak nincs kibúvója - simán csak szar ember. Én azt is kirúgnám! Volt már ilyen a történelemben: az árulót, árulkodót megjutalmazták. pl. azzal, hogy megnyúzták, s a bőrét telerakták arannyal... hajrá! Egyébként pedig az egész történet sajnálatos. Mint a tűzoltós mai hír is.

magnifique42 2010.02.28. 01:26:17

a tűzoltós hír tényleg szomorú, de a képeket azért megnéztem volna a "vállalati buliról..." :)

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2010.02.28. 11:50:13

Rendőröknél a középiskolás idő is bele számít a szolgálati időbe, tehát arra aligha hivatkozhatna hogy ő még kis fiatal pénztelen kamasz volt. Rá is vonatkoznak a szolgálati szabályok.

Ami a téma kapcsán nekem eszembe jut, hogy hogy lehetnek ma férfiak annyira naivak (főleg egy rendőr) hogy ha azt mondják neki hogy a film Magyarországról nem lesz elérhető, akkor azt el is hiszi!?

Ezek nem hallottak még az INTERNETRŐL?

defalla 2010.02.28. 12:40:03

Tudomásom szerint csak akkor számít a középiskola, ha kimondottan rendőrszakközép. De ez mellékes szál szerintem. Nem a szolgálati időről volt szó. Csak megjegyzem. Ennek ellenére nem tudom, mi lenne a helys. Az áll hozzám a legközelebb, amit Pan ír. Azért ne rúgják ki, mert meleg. Azért, mert pornózik, azért lehet. Mert.

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2010.02.28. 15:11:58

Apám, elolvastam ezt a tűzoltós hírt... hát ez nem semmi. Most függetlenül attól, hogy a tűzoltó meleg volt-e, vagy sem, de mégis hogy a fenébe juthat ide egy felnőttekből álló közösség, hogy ilyet tegyen egy tagjával? Ezt fel nem tudom fogni. Gondolom szerencsétlen fickó a ranglista legalján állhatott, akibe kábé mindenki belerúg, de ilyen szintű megaláztatás akkor sem következhetne be egy felnőttekből álló, munkahelyi közösségben. Innen már csak egy apró lépés lenne, hogy törjük össze a szemüvegét aztán csapjuk szét a fejét egy kővel...

schreiter.gabor 2010.03.07. 10:38:33

én is megdöbbentem ezen a hiren.nem hittem volna ,hogy ilyet tesznek.
süti beállítások módosítása