A legszexibb Tony Stark

Szerző: Woofer on 2010.03.14. 12:48

Meglepően sok lányismerősömtől hallom, hogy szerintük mennyire állati szexi Robert Downey Jr. Vasemberként.

Elismerem, hogy van benne valami, de persze nem előttük. Talán ezért is írom le ide, ha már nem mondhatom ki nyíltan... Ugyanakkor számomra Iron Man jóval többet jelent Downey Jr.-nál.

93-ban jelent meg magyar kiadásban az első Vasember képregény (igen kikerestem). Az a bizonyos V1 219-es epizód, ami mindjárt ezzel a képpel nyit:

Tony, mint valami bajuszos Tom of Finland-i meleg sztereotípia fut a parton, rá sem hederítve a csajokra. Ezek után meztelenre vetkőzik a legjobb barátja előtt.

13 évesen azért már éreztem, hogy nem helyes, hogy nem bírom levenni a tekintetem róla. A jelenet szinte beleégett az elmémbe. Sokkolt a felismerés, hogy mennyire felizgat az egész. Persze ez nagyon röhejesen hangzik ma, de akkor még nem volt internet, nem volt bármilyen pornó egy kattintással elérhető és kábé ezek a képek álltak legközelebb a melegpornóhoz akkor számomra. Ráadásul fogalmam sem volt még arról sem, hogy ilyesmi egyáltalán létezik. Hiába, burokban nevelkedtem, de vicces, hogy így is megtalálja az ember azt, ami igazán érdekli.

Emiatt az első fanboy-crush miatt olyan különleges számomra Iron man karaktere. Tetszett a film is, örültem, hogy hozta a képregényben megszokott bohém playboy-t és annak is, hogy a páncélt Adi Granov stílusáról mintázták. Ő az egyik kedvenc rajzolóm, nagyon szép munkát végzett a páncéllal és nem utolsó sorban Tony-val is. Nála ugyanis így néz ki:

Egyszerűen gyönyörű ez a férfi, nem tudok rá mást mondani. Tetszik a rajzoló realisztikus stílusa is, szinte kényszerít, hogy vedd komolyan a képregényét. Szóval, amikor felmerül a téma, akkor kedvem lenne azt felelni: "Igen, Downey Jr. nem rossz, de a legszexibb Tony Stark akkor is Adi Granové."

És persze, hogy alig várom a film folytatását! :)

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr661838687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása