Szerző: Woofer on 2010.04.16. 17:37

Csak hogy a tegnapí depresszív bejegyzés élét elvegyem:

Conor csípős kis megjegyzése nagyon betalált. Ma pedig buli (Brutkó) és nem fogok semmiféle foglalt pasasokra gondolni. Igen, nagy a szám ilyenkor... csak nehogy aztán részegen felhívjam majd. Szerintem rábízom inkább valaki másra a telefonomat az este során és megkérem, hogy semmiképp ne adja vissza éjfél után, akármennyire is könyörgök... Ha most belegondolok, ilyen szempontból olyan vagyok mint egy mogwai, csak nálam nem az etetés a tiltott.

 

2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr431927341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique42 2010.04.19. 23:23:22

na milyen volt? fejlemények?

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2010.04.20. 17:09:18

Szar volt eléggé. Egy Justin Bieber utánzat srác volt az est fénypontja... Volt vagy 14... Kifelé menet láttuk ahogy az elmosódott sminkjét törölgette. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam a buliról... Utána még átmentünk arra a helyre, aminek a gondolatával mindig kacérkodsz, de ott sem történt semmi említésre méltó.
süti beállítások módosítása