Szerző: Woofer on 2010.10.05. 18:12

Kicsit megbántam már az egészet. Jó érzés őszintének lenni, de most csak annyi változott, hogy nem egyedül titkolózom, hanem ketten tesszük ugyan ezt.

Azon gondolkodtam, ha munkahelyet váltanék és új közegbe kerülnék, vajon a mindenképpen felmerülő kérdésre, miszerint: "van barátnőd?" válaszolhatnám-e azt, hogy: "nem, barátom van." Nem lenne ez egyszerűbb? Elviselni a zavarodott csendet, meg azt a 3 napot, ameddig a csodák általában tartanak, aztán minden úgyis visszazökkenne a megszokott kerékvágásba. Ugyanakkor többet nem kéne füllentéseket kitalálni ha hasonló téma felmerülne.

Talán csak azért gondolom így, mert most, hogy van valakim, sokkal bátrabb lettem. Egyre kevésbé félek nyilvános helyen kifejezni az érzéseimet.

2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr72347442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique42 2010.10.07. 01:19:49

...a "ketten titkolózás" csak állapot, ami elmúlik, ahogy beavatsz egyre több embert. sosem fogod megbánni!

everyday_normalguy 2010.10.07. 10:48:15

Először is az előző posztra meg akartam írni, hogy nagyon szép volt. Akit ennyi szeretet vesz körbe, és ennyi szeretetet tud adni, annak nincs igazán mitől félnie.

Másodszor: nem hiába titkolóztok most ketten. Most keletkezik az a nyomás, ami a következő lépésekhez szükséges. Amikor kész leszel ezekkel a beszélgetésekkel, és mindenki eljutott az elfogadásig, másképp fogod látni ezt a helyzetet.

Munkahely: ha biztos vagy benne, hogy ennyi következménye lenne, akkor go for it. Én is ezt tervezem - igen, egyelőre csak tervezem :)
süti beállítások módosítása