Bar scene

Szerző: Woofer on 2010.10.29. 22:34

Gyalogolok befelé az Üllőin a belváros felé. Csak egy prostituált próbálkozott, őt is sikerült leráznom egy szimpla szemforgatással. Ahogy közeledek a körút felé a bárok egyre telítettebbek. Egy pillanatra belelátok a világukba, az utolsó kettő már tele van diákokkal. Néhány melós éhesen vizslatja az egyetemista csajokat a bárpult mellől, akik persze rájuk sem hederítenek, jól elvannak azzal a pár douchebaggel, akik passzolnak hozzájuk. 3 bárral korábban azonban más a helyzet. Alig pár srác, néhány csaj beszélget az egyik asztalnál. Hátrébb a zenegépnél egy pufi lány dalokat válogat. Nem kifejezetten unattraktív, inkább csak a "töltöttgalamb" kategória. Egy pillanat alatt keresztül fut rajtam az érzés, mintha egy alternatív dimenzióbeli önmagam életébe lépnék be. Látom magam előtt a heteró valómat, ahogy ilyen helyeken vadászik azok helyett amiket melegként látogattam.

Az ilyen lányok könnyű prédák, nem mintha a többi sekélyes picsa nehéz lenne, de ezekkel kevesebb kört kell futni. Hirtelen átélem, ahogy belépek a lakásába, a szagokat, a színeket, majd az alkohol szagát egy kiéhezett, elkeseredett, enyhén pufi lány szájából, aki hétköznap esténként közepesen lepukkant bárokban dobál ötveneseket zenegépekbe. Egy pillanat alatt végigpörög előttem a szex, majd az az 1-2 hónap küszködés, amikor egyre hűvösebb távolságtartással próbálom kimutatni számára, hogy nem igazán akarok tőle és ettől a kapcsolattól semmit. A végén opcionálisan balhét fog csapni, ez még jobban megerősíti a meggyőződését, miszerint minden férfi disznó, majd pár nap múlva újra a bárban lesz a legmenőbb szerelésében, amiből kilóg a fél segge/úszógumija és újra tovább dobálja majd azokat az ötveneseket.

Nem tudom miért írtam ezt le, néha átélek ilyen éber álmokat.

2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr332408876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trouw 2010.10.31. 23:37:29

Részemről köszönöm, hogy leírtad, ezért (is) olvasom a blogodat! :)

magnifique42 2010.11.01. 14:40:49

tök jó (és reális) hangulat! hány ilyet ismerek sajnos...
süti beállítások módosítása