Szerző: Woofer on 2010.11.12. 20:33

Néha azért annyira pöcs tud lenni. Ma közölte, hogy a prioritási sorrend a következő: önmaga, a szülei, a vállalkozása és én. Nem tudom mennyire gondolta komolyan, nem is mutattam, de azért megbántott vele. Jó, lehet, hogy túlzottan nyomulok és túl sok időt töltünk együtt, de azért ezt túlzásnak érzem. Az egészet az váltotta ki, hogy szabad volt a délutánom, ajánlottam egy helyet, ahol ebédelhetnénk, de ő inkább gyorskaját akart, hogy hamarabb visszamehessen dolgozni. A dolog édes iróniája, hogy ebéd után mégis cuddling-al töltöttük a délutánt. :)

Pedig nekem is lett volna dolgom. Jó lenne, ha haladna már kicsit a disszertációm, de mennyire gáz már, hogy az egyetlen motiváló tényezőm az, hogy szeretném, ha az életrajzomban 2010 szerepelhetne a befejezés dátumaként 2011 helyett. 3 év alatt szinte senkinek nem sikerül elvégeznie, de le sem merem írni mikor kezdtem...

3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr962445173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monogon · http://circle.freeblog.hu/ 2010.11.12. 23:51:19

a preferenciarendszer a kapcsolatok szorosságával és megerősödésével változik, türelmet igényel az is, hogy egyáltalán valamely korábbi elemmel egy szintre kerülhess. Ez persze csak kölcsönösen megy, az viszont az egymással kapcsolatban táplált -nem tudatos- elvárásoktól függ, hogy milyen gyorsan történik, hisz a lassabb diktálja a tempót.
A kapcsolat szálai bizalomból állnak. kérdés, hogy mikor kizárólag veled foglalkozik, az közös emlékként mindkettőtökben jó érzéssel marad-e meg -nem csak a testi élmény-?

magnifique42 2010.11.13. 09:52:19

egyik percben cukimackó, a másikban pöcs. ilyen a szerelem, nem? :)

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2010.11.13. 18:57:35

@Monogon: Wow, ez mély. Kösz a véleményed! A közös emélekkel szerintem semmi gond, nem áll fenn a veszély, hogy a kapcsolatunk csak a szexről szólna. Tele vagyok élményekkel, emlékekkel és fényképekkel, amiket senkinek nem mutathatok meg...
süti beállítások módosítása