Szerző: Woofer on 2010.11.14. 20:58

Superman rémálma.

Nemrég egy nagy tudású fb ismerősöm, akivel kb két sziát váltottam életemben küldött egy körüzenetet, amiben rajtam kívül még vagy 15 srác volt címzett. Az üzenet célja az volt, hogy információkat szerezzen a meleg életmódról egy szakdolgozathoz egy űrlap kitöltetésével. Igen, nem örültem neki, hogy egy listányi meleg sráccal szerepelek együtt. Az észkombájn ahelyett, hogy mindenkinek fejenként elküldte volna, körüzenetet küldött, ami mindenki számára egyértelművé tette, hogy mi a közös a címzettekben. Na ekkor töröltem őt az ismerőseim közül.

3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr122448841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monogon · http://circle.freeblog.hu/ 2010.11.16. 18:10:31

áááááááá így kiadni egy címlistát... degáz :S
szakdolgozat, tehát valamikor hivatalosan ő is értelmiségnek számít majd?

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2010.11.16. 22:58:36

@Monogon: Nem az ő szakdolgozata volt... meg aztán kérdőíves szakdolgozat... azt hiszem nem kell tovább részleteznem. A munka a legkönnyebb végén lett megfogva.

Monogon · http://circle.freeblog.hu/ 2010.11.17. 00:17:59

hja...jókor kezd kutatni, nemde a leadások december elején vannak(?), hogy az intézményi bírálóknak legyen tucatnyi kötet olvasandó szakdoga a fenyő alatt és ne kössék fel magukat karácsonyfadísznek a családi unalomtól ami elvileg nekik szabadság lenne?!
süti beállítások módosítása