Traviáta

Szerző: Woofer on 2011.01.18. 15:46

A legújabb Simpsons epizód valami fenomenális volt. Moe melegbárrá alakította a kocsmáját Mr. Smithers javaslatára. Annyira jó ízléssel volt összerakva, ugyanakkor annyira reálisan mutatta be a meleg világot, hogy az elképesztő. Külön poén volt, hogy outolták Springfield csomó lakosát. Liza zenetanárja, a comicbook guy, Selma néni és így tovább... Ha belegondolsz ezek a karakterek tényleg mind closet case melegek voltak az egész sorozat folyamán. Rengeteget nevettem.

És ha már bárok. Nem tudok elmenni a téma mellett... nem rég nyílt egy új meleg bár. Egyik hétvégén lementünk megnézni és persze mit látunk? Az obligát travi show-t. Egy este kétszer ráadásul. Persze az ilyen showknak megfelelő közönség, ifjú nyunyik, nőies kis twinkerbellek mindenütt. Komolyan ez kell nekünk melegeknek? Nincs még elég ilyen hely? Nincs igény semmi másra? Velem van a baj, hogy nem látom be mennyire "szupcsi" is ez? Máig értetlenül állok a travi jelenség előtt, sosem fogom felfogni mit élveznek benne az emberek. Számomra olyan, mint annak idején a Tátika nevű műsor, amiben kisgyerekek utánoztak sztárokat. Ott legalább tudtam mi a mérce, minél nagyobb a hasonlóság, annál jobb az alakítás. Itt azonban fogalmam nincs mit kéne értékelni, a nőiességet, a viccességet, a tátogás mikéntjét, a táncot vagy a ruhát? Ráadásul az a műsor gyerekeknek szólt, a travikra pedig melglett felnőttek tömege kíváncsi, olyan felnőttek, akik életükben sosem fordultak meg még nő után az utcán, képesek fizetni azért, hogy egy toprongyos, ronda, nőnek öltözött bohóc tátogjon előttük a színpadon. Ráadásul mindig ugyan az a forgatókönyv, még csak a melgepetés ereje sem érvényesül.

Komolyan nem értem.

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr642593131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miki rivers 2011.01.18. 21:10:26

olyan van, hogy stand up comedy traviból? mer azt nagyon szeretném.
süti beállítások módosítása