Szerző: Woofer on 2011.01.23. 19:46

Egy hete ment el. Hiányzik nagyon.

A hétvégén otthon voltam, beszélgettünk kicsit Anyával. Mióta elmondtam neki semmit nem kérdezett róla és már kezdtem aggódni. Igaz, azóta nem is nagyon volt alkalma négyszemközt beszélni velem, de mondjuk felhívhatott volna.

Sokat kutakodott a témában, még mindig magát hibáztatja. Azt mondta talán ha előbb észre veszi, akkor lenevelhettek volna róla, mint a balkezeseket szokás... mert hogy a balkezesség is genetikus. Mondtam, hogy ezt felejtse el, egyrészt újabban a balkezeseket sem szoktatják már át, másrészt meg ha működött is ez régen, az csak annyit jelentett, hogy megtanult az illető jobb kézzel írni, de ettől még balkezes maradt.

Még nem tudja, hogy van valakim és úgy döntöttem egyelőre meghagyom őt ebben. Kérdezte, hogy hogyan képzelem a jövőmet, akarok-e majd kapcsolatot valakivel. Megint sírt egy kicsit és azt mondta, hogy akár az élő ördögöt is haza hozhatom, őt nem érdekli, akkor is szeret. Ez jó, mert néha tényleg úgy érzem, hogy magával az ördöggel járok... ráadásul balkezes is :)

3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr632608095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2011.01.24. 22:12:50

És aztán egy életen át keverte, hogy merre van jobb és merre van bal.

magnifique42 2011.01.31. 10:41:26

gyönyörű az utolsó gondolat :D

prisma 2011.01.31. 15:57:11

Az anyám hasonlóképpen.. Tud páromról. Átnevelésemen munkálkodik (a látóköre csak a nősülésig és a gyermekvállalásig terjed), időnként érdeklődik páromról. Csupa ellentmondás. Ki igazodik el?
süti beállítások módosítása