Szerző: Woofer on 2011.02.08. 16:09

Holnap hazajön végre. Sok mindenen keresztül mentem ezalatt a 3 hét alatt. Nem, nem fogadtunk hűséget. Szórakozni ment és őt ismerve, hülyeség lett volna hűséget várni el tőle. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy hazug szemétláda, hanem hogy a meleg világ ilyen. Szerintem senkinek nem kell magyaráznom.

Szóval megállapodtunk abban, hogy szabadok vagyunk ez idő alatt. Egy kitétele volt, hogy ne essek szerelembe senkivel, mert még nem akar szakítani velem. Persze csak viccelt.

A három hét alatt volt időm elgondolkodni a kapcsolatunkról. Arra jutottam, hogy hasznos volt a külön töltött idő. A segítségével rájöttem, hogy néha nagyon természetesnek veszem, hogy van barátom, hogy ilyen nagyszerű barátom van és hogy ilyen boldog vagyok vele. Kicsit abba a szituációba kerültem, hogy megismerhettem milyen érzés megbánni valamit, amikor már túl késő. Átélhettem milyen lenne nélküle, hogy mennyire hiányozna és mennyit gondolnék rá. Nem akarom elveszíteni, ezért átértékeltem a kapcsolatunkhoz való hozzáállásomat. Mindenképpen komolyabban fogom venni mostantól, mert akárhogy is tagadom, vagy próbálom leplezni, egyértelművé vált, hogy szeretem őt. Konkrétan majd megveszek érte.

És igen, veszettül féltékeny voltam rá, annak ellenére, hogy én adtam neki a szabadságot, én voltam az első aki felhozta a témát az elutazása előtt. Látszott rajta, hogy ő is így gondolta, ugyanakkor mikor valóban szembesültem azzal, hogy mással szexel, rendkívül zavart legbelül. Ha viszont nem hozom fel a témát és nem beszéljük meg, könnyen el tudom képzelni hogy a don't ask don't tell jegyében telt volna az utazása. Jobb ezeket a dolgokat tisztázni. Persze egy idő után nem bírtam tovább és én is kipróbáltam újra a szingli életet, mintegy bosszúból. Egy dologra jöttem rá ismételten: mennyire szerencsés vagyok, hogy van valakim és nem "kell" ezt az életformát folytatnom már, azokra a helyekre mennem, azokat a weboldalakat nézegetnem, vagy olyan emberekkel találkoznom...

Összességében örülök, hogy ez az utazása felnyitotta a szemem és megtanított igazán értékelnem Őt.

7 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr182647095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

defalla 2011.02.08. 18:32:14

Ez egy prímán megírt nem rövid bejegyzés, ami nekem nagyon tetszik :)
Kívánok mindkettőtöknek minden jót! A szerencsébe Te is beletartozol, ezt azért ne feledd;)

miki rivers 2011.02.08. 19:20:16

én nem akarok beszólni, meg mindenki maga tudja mit érez, meg mit gondol, de a _meleg világ ilyen_ dologra nekem egy kicsit megremeg a síkosító a kezemben, mer az _én_ meleg világom nem ilyen.
és most nem kezdek bele a nagymellényű mindenbuzihibájahogy monológba, inkább csak örülök, hogy örülünk, hogy hazajön.

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2011.02.08. 20:17:03

@miki rivers: Teljesen igazad van, de...
Szerintem minden ember más határokat tűr meg és ha lefektetitek ezeket a határokat egy kapcsolatban, akkor valamilyen szinten egészséges ez a fajta "szabadság".
Kiakadnék, ha randit szervezne a hátam mögött, vagy egyáltalán, ha megcsalna a hátam mögött. Ugyanakkor így, hogy tudok róla, megbeszéltük nem zavar annyira. Azt akartam, hogy jól érezze magát és ha ebbe ez is beletartozik, akkor legyen. Ha itthon állna elő azzal, hogy itt ez a pasas és nagyon akarom, lehet hogy akkor is engedném, ha klappol a dolog hármas is lehetne, egészen addig nem zavar, amíg tudom, érzem, hogy én vagyok számára az egyetlen, mindez pedig csak szex. Hülye hasonlat, de próbálom úgy kezelni, mintha csak kiverné mondjuk valami pornóra, másra gondolva. Persze itthon nem csinálunk ilyet, legalábbis még nem fordult elő.
Szintén hülye dolog, de pl kevésbé zavar, ha aktív mással.
Ezekről mind tud és igazság szerint én nagyon bezárva érezném magam egy heteró-típusú, "csak mi ketten" kapcsolatban. Az elmúlt 6 hónapban hűek voltunk egymáshoz, mert nem is akartunk mást, viszont el tudom képzelni, hogy ez később esetleg változni fog. Szerintem minden csak azon múlik hogyan dolgozzuk fel.

tje 2011.02.08. 21:01:03

hm, kívánom, hogy sikerüljön feldolgozni, mert szerintem szükséged lesz rá, de jó, rögtön le is kopogom...

magnifique42 2011.02.08. 22:20:01

örülök, h nem kezeled olyan görcsösen ezt a témát, mint ahogy én kezelném a helyedben. ebből is ltászik, hogy tényleg szereted, és nem akarod mindenáron irányítani (ha szereted, engeded).
remélem még sokáig leszel ilyen boldog, kedves Woofer. :)

betti. · http://kreamazsi.blogspot.com/ 2011.02.10. 11:24:25

szóval, nem számít, ha a levét máshol is kiereszti, amíg a husit hazaviszi, a tiéd?
tudom, ez most cseppet sem volt nőies, sorry...

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2011.02.10. 15:52:39

@betti.: Szerintem nőies volt :) Ez így általánosságban nem igaz, ahogy leírtad, inkább úgy fogalmaznék, hogy nem számít, ha egyszer kicsit jól érzi magát egy másik kontinensen, amíg itthon az enyém.
süti beállítások módosítása