Szerző: Woofer on 2011.02.09. 12:53

Tényleg remélem, hogy ezzel az utolsóval most már minden barátom megnősül majd. Hihetetlenül gyűlölöm az esküvőket. Ha heteró lennék, akkor is útálnám, de melegként még kétszer olyan rossz. Nem, nem viszek senkit, nem nincs senkim, nem nem akarok táncolni veled, nem kösz nem szeretem a krémest/pörköltet/májgombóc levest/káposztát...

És kibújni sem tudsz alóla, el kell menned és úgy tenni, mintha jól éreznéd magad. Ráadásul, mint az ifjú pár haveri köre el is várják tőletek, hogy ti csináljátok a hangulatot is. Mikor tavaly nyáron az MC már vagy tizedszer hívott ki valami gagyi, de roppant viccesnek tartott idióta feladatra egy vadidegenekből álló vendégsereg előtt egész egyszerűen kitéptem a karom a kezéből. Milyen taplóság már egyébként is, amikor azt feleled hogy nem akarsz menni, erre ráncigálni kezd?

Kibaszottul útálom az esküvőket.

Címkék: esküvő
szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr262648986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása