Szerző: Woofer on 2011.03.21. 18:46

Kicsit kezdem okafogyottnak érezni a blogomat. Sokat segített, átlendített a nehezén és nagyon sok jó barátot szerzett nekem, de a legtöbb dolog, ami mostanában foglalkoztat, vagy esetleg bánt nem kerülhet ide. Nem tudom milyen irányban fogom folytatni...

Tegnap megünnepeltük a barátom szüleinek a házassági évfordulóját. Egyre könnyebben veszem az efféle akadályokat. Eleinte nagyon feszélyezve éreztem magam a jelenlétükben, ők viszont teljesen természetesen kezelik a szituációt, nagyon megkönnyítve a beilleszkedésem. Aláírtam az üdvözlőlapjukat is. Az a How I met epizód járt a fejemben, amikor a többiek megtiltják Tednek, hogy az aktuális új barátnőjét hazavigye a szilveszteri bulikra, mivel minden évben készítenek egy fotót ilyenkor és minden évben egy másik idegen lány szerepel rajta, akinek már a nevére sem emlékeznek. Vajon ilyenné válik majd egyszer az aláírásom is azon a kártyán?

 

2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr732759920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miki rivers 2011.03.22. 06:53:47

reméljük nem.
besides i REALLY NEED gay disney, so you have to keep writing.
süti beállítások módosítása