Szerző: Woofer on 2011.05.14. 20:25

Azon gondolkodtam, hogy melegként milyen eséllyel indulunk a normális élet reményében? Vajon az a sorsunk, hogy középkorúan egy kis városi lakással, kiépített egzisztenciával magányosan éljünk? Csak beengedünk majd az életünkbe másokat látogatóként, de nincs rá esély, hogy egy családként két egyenlő félként élhessünk valakivel? Mindez pedig azért van, mert egyszerűen másképp növünk fel, még akkor is, ha vagyunk olyan szerencsések, hogy van párunk. A munkahelyünkön kerüljük a magánéleti témákat, az utcán, moziban, állatkertben nem mutathatjuk ki egymás iránti érzelmeinket, gyakran a saját családunknak sem beszélhetünk a mindennapjainkról, akkor sem ha esetleg már outoltunk előttük. Mindezek összességében nem éppen az egészséges érzelmi fejlődés irányába hatnak, és ehhez még hozzájárul a melegek legendás promiszkuitása is. Ezek mellett van egyáltalán lehetőség normális életvitel kialakítására, közös... KÖZÖS család alapítására?

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr582903951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaleidoscope · http://kaleidoscope.blog.hu 2011.05.15. 07:23:16

Jogos és nehéz kérdések. Minden jel arra mutat, hogy ma tényleg ilyen jövő vár Magyarországon mindenkire, aki saját maga előtt, és esetleg a környezete előtt is fel akarja vállalni melegségét. De talán mégsem kell ebbe beletörődnünk, mégsem kell feladnunk a reményt, hogy egyszer talán itthon is változik a helyzet. Lehet, hogy nem mi, hanem az utánunk jövő generációk fogják élvezni a gyümölcsét annak a küzdelemnek, amit ma nekünk kell megvívnunk. Lehet, hogy sokan nem is fogják tudni itthon kivárni, hogy megváltozzon a társadalmi hozzáállás, de ami tőlünk telik, azt tegyük meg ennek érdekében. Ezért kezdtem összefoglalni saját blogunkban azokat a gondolatokat, mely a melegek társadalmi szerepvállalásával kapcsolatos lehetőségeket tekinti át. Ha van kedved, Te is kapcsolódj be a közös gondolkodásba!
süti beállítások módosítása