Facebook

Szerző: Woofer on 2011.09.02. 13:22

Próbáltátok már elrejteni a falatok teljes tartalmát a facebook-on bizonyos ismerősök elől? Konkrétan nem lehet. Azt megadhatod hogy a posztjaid melyik friend csoportnál legyenek láthatók, de a random like-okat nem tudod kizárni bizonyos csoportok elől. Szeretnék egy olyan csoportot létrehozni, aki abszolút nem látja a falamat. Na ez nem megy.

Ráadásul a hivatalos fb help oldal olyan opciókra hivatkozik, amik nem is léteznek. Nincs olyan, hogy "sharing on facebook" szekció, sem olyan, hogy "things I share".

Bravo.

 
"Choose the "Privacy Settings" option in the Account drop-down menu at the top of any Facebook page.
    Select "Customize settings" in the "Sharing on Facebook" section.
    Look for the "Things I share" section. A drop-down menu allows you to choose who can view the content that you post to your wall."

Címkék: facebook
4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr313197677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique42 2011.09.03. 23:07:43

pont pár napja szembesültem én is ezzel. a gond csak az, hogy egyik ismerősöm, aki elől pont elrejteném a falam, ő képes volt előlem elrejteni az övét. és mivel nem szeretem, így nem is fogom tőle megkérdezni, hogy hogyan csinálta :S

Ma chi è questo Joker? 2011.09.04. 15:33:52

Szerintem a mostani újítások mellett ezt nem lehet megcsinálni. Most mindenki látja a falad, csak be lehet állítani, hogy bizonyos emberek szinte semmit nem találnak rajta (pl. ha felhasználási nyelvet váltasz).

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2011.09.04. 19:08:36

Egyébként ezt én is utálom. Ha valaki olyan tesz limited profile-ba, aki nálam nincs abban (márpedig akkor a szerencsés néhányba számít). Ilyenkor mérgemben én is elrejtek előle mindent, amit csak tudok :D

Maxen1 · http://maxen.blog.hu 2011.09.18. 19:33:08

megy az kérem tisztelettel, csak akkor nem tud rá írni se az a csaoport.
süti beállítások módosítása